The Other Side of Hope
%
74

The Other Side of Hope

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Other Side of Hope

Moeite met waar je nou The Other Side of Hope moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Other Side of Hope

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De nieuwe film van Aki Kaurismäki vertelt het verhaal van een Finse handelsreiziger (Sakari Kuosmanen) en een Syrische vluchteling (Sherwan Haji) wiens wegen elkaar kruisen. Regisseur Kaurismäki (Le Havre, Man Without a Past) brengt met humor en compassie zijn eigen onnavolgbare wijze een actueel verhaal over hoop en menselijkheid. The Other Side of Hope zal in de competitie van het Internationale Film Festival van Berlijn in première gaan.

Regisseur en acteurs

 • Aki Kaurismäki portait

  Aki Kaurismäki

  Director

 • Sakari Kuosmanen portait

  Sakari Kuosmanen

  Wikström

 • Sherwan Haji portrait

  Sherwan Haji

  Khaled

 • Simon Al-Bazoon portrait

  Simon Al-Bazoon

  Mazdak

 • Janne Hyytiäinen portrait

  Janne Hyytiäinen

  Nyrhinen

 • Nuppu Koivu portrait

  Nuppu Koivu

  Mirja

 • Ilkka Koivula portait

  Ilkka Koivula

  Calamnius

 • Tommi Korpela portait

  Tommi Korpela

  Melartin

Trailers

The Other Side of Hope

Veel gehoord over The Other Side of Hope en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Other Side of Hope heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Other Side of Hope streamen

Wil je The Other Side of Hope, de movie met Sakari Kuosmanen, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Other Side of Hope zelfs gratis kijken.

The Other Side of Hope downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Other Side of Hope ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Other Side of Hope er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Other Side of Hope torrent

Op zoek naar een torrent van The Other Side of Hope? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Other Side of Hope te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Other Side of Hope trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Other Side of Hope. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.