The Passage
%
85

The Passage

Nu kijken

Kijk The Passage

Moeite met waar je nou The Passage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Passage

Samenvatting

Als een mislukt experiment van de Amerikaanse regering een groep ter dood veroordeelde gevangenen tot zeer besmettelijke vampieren maakt, is een weesmeisje misschien de enige die het gevaar kan stoppen.

Regisseur en acteurs

 • Mark-Paul Gosselaar portait

  Mark-Paul Gosselaar

  Brad Wolgast

 • Saniyya Sidney portait

  Saniyya Sidney

  Amy Bellafonte

 • Caroline Chikezie portait

  Caroline Chikezie

  Major Nickole Sykes

 • Vincent Piazza portait

  Vincent Piazza

  Clark Richards

 • Jamie McShane portait

  Jamie McShane

  Tim Fanning

 • Brianne Howey portait

  Brianne Howey

  Shauna Babcock

 • Emmanuelle Chriqui portait

  Emmanuelle Chriqui

  Dr. Lila Kyle

 • Zach Appelman portait

  Zach Appelman

  Agent Phil Doyle

 • Tyler Barnhardt portrait

  Tyler Barnhardt

  Jacob

The Passage

Op zoek naar The Passage? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Passage streamen

Het streamen van movies als The Passage heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Passage waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Passage dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Passage downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Passage te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Passage torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Passage trailer

Weet je nog niet zeker of The Passage jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.