The Passage
%
85

The Passage

Kijk The Passage

Moeite met waar je nou The Passage moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Als een mislukt experiment van de Amerikaanse regering een groep ter dood veroordeelde gevangenen tot zeer besmettelijke vampieren maakt, is een weesmeisje misschien de enige die het gevaar kan stoppen.

Regisseur en acteurs

 • Mark-Paul Gosselaar portait

  Mark-Paul Gosselaar

  Brad Wolgast

 • Saniyya Sidney portait

  Saniyya Sidney

  Amy Bellafonte

 • Caroline Chikezie portait

  Caroline Chikezie

  Major Nickole Sykes

 • Vincent Piazza portait

  Vincent Piazza

  Clark Richards

 • Jamie McShane portait

  Jamie McShane

  Tim Fanning

 • Brianne Howey portait

  Brianne Howey

  Shauna Babcock

 • Emmanuelle Chriqui portait

  Emmanuelle Chriqui

  Dr. Lila Kyle

 • Zach Appelman portait

  Zach Appelman

  Agent Phil Doyle

 • Tyler Barnhardt portrait

  Tyler Barnhardt

  Jacob

The Passage

Zin om The Passage lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Passage te bekijken voor je op een rijtje.

The Passage downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Passage downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Passage. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Passage er ook in SD heel goed uit.

The Passage streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Passage net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Passage hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Passage helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Passage torrent

Denk je dat je om The Passage te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Passage trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Passage de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.