De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning
%
53

De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning

Nu kijken

Kijk De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning

Moeite met waar je nou De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Twelve-year-old Mia and her classmate Benny take a class trip to the Gruber Family's mountain ranch, where they begin to suspect something's fishy: Mysterious witching symbols appear, the Gruber's cattle falls sick, the well water turns black and the barn burns down. What the heck is going on here? Are they being haunted by an evil mountain spirit? Or is someone trying to put the Grubers out of business? Mia and Benny get unexpected support from their new classmate Johannes. Together they follow their handful of clues and leads: How did the poison the kids found wind up in the stable? What is the new cook hiding, and why? And what about the Mayor, who wants to get at the Gruber's property? Young Luca Gruber blames himself for trying to find the fabled Hoard of the Black King up on the mountain. Did he bring the curse of the Black King on his family? But Mia is too sensible to believe in fairy tales...

Regisseur en acteurs

 • Christian Theede portait

  Christian Theede

  Director

 • Marleen Quentin portait

  Marleen Quentin

  Mia

 • Ruben Storck portait

  Ruben Storck

  Benny

 • Emilia Flint portait

  Emilia Flint

  Alice

 • Luke Matt Röntgen portait

  Luke Matt Röntgen

  Johannes

 • Devid Striesow portait

  Devid Striesow

  Martin Schulze

 • Katharina Wackernagel portait

  Katharina Wackernagel

  Andrea

 • Suzanne von Borsody portait

  Suzanne von Borsody

  Isabell Levartis

 • Leo Gapp portait

  Leo Gapp

  Luca

 • Stephan Luca portait

  Stephan Luca

  Stefan Gruber

 • Sebastian Baur portait

  Sebastian Baur

  Bürgermeister Franz Oberlander

 • Hannes Wegener portait

  Hannes Wegener

  Lorenz Gruber

 • Ricardo Angelini portait

  Ricardo Angelini

  Kommissar Giovanni Patini

 • Lilly Barshy portrait

  Lilly Barshy

  Luise

 • Altamasch Noor portrait

  Altamasch Noor

  Hamit Yildirim

 • Zoran Pingel portrait

  Zoran Pingel

  Bosse

 • Jonas Berg portrait

  Jonas Berg

  James

 • Cécile Gujer portrait

  Cécile Gujer

  Elena Schiller

 • Thomas Mehlhorn portrait

  Thomas Mehlhorn

  Alfred Mühlbacher

 • Stefan Brentle portrait

  Stefan Brentle

  Security-Chef

De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning

Wil je De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning kijken? De movie van Christian Theede uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning downloaden

Het downloaden van De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning streamen

Het streamen van De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning kijkt. Ideaal!

De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning trailer

Bekijk eerst even de trailer van De Peperbollen en de vloek van de zwarte koning voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.