The Perks of Being a Wallflower
%
80

The Perks of Being a Wallflower

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Perks of Being a Wallflower

Moeite met waar je nou The Perks of Being a Wallflower moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Perks of Being a Wallflower

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER, met Logan Lerman, Ezra Miller en Emma Watson in haar eerste hoofdrol na de Harry Potter filmreeks, is een ontroerend drama over de prachtige hoogtepunten en verschrikkelijke dieptepunten op de weg van tiener naar het volwassen leven. De film behandelt de voor velen herkenbare onderwerpen als populariteit, eerste liefde en seks - en de echte vrienden die je tijdens alle verwarrende en lastige situaties door dik en dun bijstaan. Gebaseerd op het gelijknamige bestseller boek van Stephen Chbosky.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Chbosky portrait

  Stephen Chbosky

  Director

 • Logan Lerman portrait

  Logan Lerman

  Actor

 • Paul Rudd portrait

  Paul Rudd

  Actor

 • Emma Watson portrait

  Emma Watson

  Actor

 • Ezra Miller portrait

  Ezra Miller

  Actor

 • Melanie Lynskey portrait

  Melanie Lynskey

  Actor

Trailers

The Perks of Being a Wallflower

Benieuwd naar The Perks of Being a Wallflower? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Perks of Being a Wallflower kunt bekijken.

The Perks of Being a Wallflower streamen

Wil je The Perks of Being a Wallflower streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Perks of Being a Wallflower gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Perks of Being a Wallflower downloaden

movies als The Perks of Being a Wallflower kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Perks of Being a Wallflower. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Perks of Being a Wallflower. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Perks of Being a Wallflower torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Perks of Being a Wallflower te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Perks of Being a Wallflower trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Perks of Being a Wallflower je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!