The Perks of Being a Wallflower
%
9

The Perks of Being a Wallflower

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Perks of Being a Wallflower

Moeite met waar je nou The Perks of Being a Wallflower moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Perks of Being a Wallflower

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER, met Logan Lerman, Ezra Miller en Emma Watson in haar eerste hoofdrol na de Harry Potter filmreeks, is een ontroerend drama over de prachtige hoogtepunten en verschrikkelijke dieptepunten op de weg van tiener naar het volwassen leven. De film behandelt de voor velen herkenbare onderwerpen als populariteit, eerste liefde en seks - en de echte vrienden die je tijdens alle verwarrende en lastige situaties door dik en dun bijstaan. Gebaseerd op het gelijknamige bestseller boek van Stephen Chbosky.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Chbosky portrait

  Stephen Chbosky

  Director

 • Logan Lerman portrait

  Logan Lerman

  Actor

 • Paul Rudd portrait

  Paul Rudd

  Actor

 • Emma Watson portrait

  Emma Watson

  Actor

 • Ezra Miller portrait

  Ezra Miller

  Actor

 • Melanie Lynskey portrait

  Melanie Lynskey

  Actor

Trailers

The Perks of Being a Wallflower

Wil je The Perks of Being a Wallflower kijken? De movie van Stephen Chbosky uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Perks of Being a Wallflower op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Perks of Being a Wallflower met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Perks of Being a Wallflower downloaden

Het downloaden van The Perks of Being a Wallflower is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Perks of Being a Wallflower ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Perks of Being a Wallflower streamen

Het streamen van The Perks of Being a Wallflower heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Perks of Being a Wallflower online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Perks of Being a Wallflower kijkt. Ideaal!

The Perks of Being a Wallflower torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Perks of Being a Wallflower. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Perks of Being a Wallflower trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Perks of Being a Wallflower voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.