The Perks of Being a Wallflower
%
80

The Perks of Being a Wallflower

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Perks of Being a Wallflower

Moeite met waar je nou The Perks of Being a Wallflower moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Perks of Being a Wallflower

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER, met Logan Lerman, Ezra Miller en Emma Watson in haar eerste hoofdrol na de Harry Potter filmreeks, is een ontroerend drama over de prachtige hoogtepunten en verschrikkelijke dieptepunten op de weg van tiener naar het volwassen leven. De film behandelt de voor velen herkenbare onderwerpen als populariteit, eerste liefde en seks - en de echte vrienden die je tijdens alle verwarrende en lastige situaties door dik en dun bijstaan. Gebaseerd op het gelijknamige bestseller boek van Stephen Chbosky.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Chbosky portrait

  Stephen Chbosky

  Director

 • Logan Lerman portrait

  Logan Lerman

  Actor

 • Paul Rudd portrait

  Paul Rudd

  Actor

 • Emma Watson portrait

  Emma Watson

  Actor

 • Ezra Miller portrait

  Ezra Miller

  Actor

 • Melanie Lynskey portrait

  Melanie Lynskey

  Actor

Trailers

The Perks of Being a Wallflower

Zin om The Perks of Being a Wallflower lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Perks of Being a Wallflower te bekijken voor je op een rijtje.

The Perks of Being a Wallflower downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Perks of Being a Wallflower downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Perks of Being a Wallflower. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Perks of Being a Wallflower er ook in SD heel goed uit.

The Perks of Being a Wallflower streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Perks of Being a Wallflower net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Perks of Being a Wallflower hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Perks of Being a Wallflower helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Perks of Being a Wallflower torrent

Denk je dat je om The Perks of Being a Wallflower te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Perks of Being a Wallflower trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Perks of Being a Wallflower de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.