The Perks of Being a Wallflower
%
80

The Perks of Being a Wallflower

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Perks of Being a Wallflower

Moeite met waar je nou The Perks of Being a Wallflower moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Perks of Being a Wallflower

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER, met Logan Lerman, Ezra Miller en Emma Watson in haar eerste hoofdrol na de Harry Potter filmreeks, is een ontroerend drama over de prachtige hoogtepunten en verschrikkelijke dieptepunten op de weg van tiener naar het volwassen leven. De film behandelt de voor velen herkenbare onderwerpen als populariteit, eerste liefde en seks - en de echte vrienden die je tijdens alle verwarrende en lastige situaties door dik en dun bijstaan. Gebaseerd op het gelijknamige bestseller boek van Stephen Chbosky.

Regisseur en acteurs

 • Stephen Chbosky portrait

  Stephen Chbosky

  Director

 • Logan Lerman portrait

  Logan Lerman

  Actor

 • Paul Rudd portrait

  Paul Rudd

  Actor

 • Emma Watson portrait

  Emma Watson

  Actor

 • Ezra Miller portrait

  Ezra Miller

  Actor

 • Melanie Lynskey portrait

  Melanie Lynskey

  Actor

Trailers

The Perks of Being a Wallflower

Veel gehoord over The Perks of Being a Wallflower en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Perks of Being a Wallflower heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Perks of Being a Wallflower streamen

Wil je The Perks of Being a Wallflower, de movie met Logan Lerman, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Perks of Being a Wallflower zelfs gratis kijken.

The Perks of Being a Wallflower downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Perks of Being a Wallflower ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Perks of Being a Wallflower er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Perks of Being a Wallflower torrent

Op zoek naar een torrent van The Perks of Being a Wallflower? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Perks of Being a Wallflower te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Perks of Being a Wallflower trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Perks of Being a Wallflower. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.