La pianiste
%
74

La pianiste

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La pianiste

Moeite met waar je nou La pianiste moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La pianiste

Bekijk nog 6 bronnen

Weten in welke bioscopen La pianiste draait?

Samenvatting

La Pianiste is gebaseerd op het boek "Die Klavierspielerin" van de spraakmakende schrijfster Elfriede Jelinek, die in 2004 de Nobelprijs voor de Literatuur won. Michael Haneke's bejubelde verfilming van haar roman, La Pianiste, won vele filmprijzen waaronder de Gouden Palm voor Beste Actrice, Beste Acteur en de Grote Jury Prijs op het Filmfestival van Cannes. De nog bij haar moeder inwonende Erika leidt een dubbelleven. Overdag is ze een saaie, strak georganiseerde pianolerares, 's nachts hangt ze rond in louche buurten. De jongere Walter wordt verliefd op haar en om bij haar te kunnen zijn schrijft hij zich in op het conservatorium. Maar hij is niet voorbereid op Erika's ingewikkelde persoonlijkheid en er ontstaat een gevaarlijk spel…

Regisseur en acteurs

 • Michael Haneke portait

  Michael Haneke

  Director

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Erika Kohut

 • Annie Girardot portait

  Annie Girardot

  Mutter

 • Benoît Magimel portait

  Benoît Magimel

  Walter Klemmer

 • Susanne Lothar portait

  Susanne Lothar

  Mrs. Schober

 • Udo Samel portait

  Udo Samel

  Dr. Blonskij

 • Anna Sigalevitch portrait

  Anna Sigalevitch

  Anna Schober

 • Cornelia Köndgen portrait

  Cornelia Köndgen

  Mme Blonskij

 • Thomas Weinhappel portrait

  Thomas Weinhappel

  Baritone

 • Georg Friedrich portait

  Georg Friedrich

  Man in drive-in

 • Philipp Heiss portrait

  Philipp Heiss

  Naprawnik

 • William Mang portrait

  William Mang

  Teacher

 • Rudolf Melichar portrait

  Rudolf Melichar

  Director

 • Michael Schottenberg portait

  Michael Schottenberg

  Teacher

 • Gabriele Schuchter portrait

  Gabriele Schuchter

  Margot

 • Dieter Berner portrait

  Dieter Berner

  Singing teacher

Trailers

La pianiste

Benieuwd naar La pianiste? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar La pianiste draait.

La pianiste in de bioscoop

La pianiste draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor La pianiste.

La pianiste streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra La pianiste te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat La pianiste een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je La pianiste zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

La pianiste torrent

Op zoek naar een torrent van La pianiste? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je La pianiste zonder zorgen.

La pianiste downloaden

Als La pianiste binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

La pianiste trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of La pianiste de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.