The Place
%
69

The Place

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Place

Moeite met waar je nou The Place moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Place

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Een mysterieuze man zit dag in dag uit aan een tafeltje in de bar The Place. Hier ontvangt hij zijn 'klanten', die hem vragen hun soms onmogelijke wensen te realiseren. Een mooier uiterlijk, een kind genezen, weer kunnen zien, God hervinden…de zwijgzame man ontvangt de meest uiteenlopende verzoeken. In ruil voor zijn hulp vraagt hij deze mensen iets voor hem terug te doen. Wanhopig in hun zoektocht naar hervonden geluk zijn zij soms bereid een hoge (morele) prijs te betalen. Hoeveel hebben ze er daadwerkelijk voor over om hun wensen uit te laten komen?

Regisseur en acteurs

 • Paolo Genovese portait

  Paolo Genovese

  Director

 • Valerio Mastandrea portait

  Valerio Mastandrea

  Actor

 • Alba Rohrwacher portait

  Alba Rohrwacher

  Actor

 • Sabrina Ferilli portait

  Sabrina Ferilli

  Actor

 • Marco Giallini portait

  Marco Giallini

  Actor

Trailers

The Place

Wil je The Place kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Place streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Place niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Place zelfs gratis bekijken.

The Place downloaden

Wil je The Place ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Place overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Place torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Place is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Place trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Place de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.