The Place
%
69

The Place

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Place

Moeite met waar je nou The Place moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Place

Bekijk nog 8 bronnen

Weten in welke bioscopen The Place draait?

Samenvatting

Een mysterieuze man zit dag in dag uit aan een tafeltje in de bar The Place. Hier ontvangt hij zijn 'klanten', die hem vragen hun soms onmogelijke wensen te realiseren. Een mooier uiterlijk, een kind genezen, weer kunnen zien, God hervinden…de zwijgzame man ontvangt de meest uiteenlopende verzoeken. In ruil voor zijn hulp vraagt hij deze mensen iets voor hem terug te doen. Wanhopig in hun zoektocht naar hervonden geluk zijn zij soms bereid een hoge (morele) prijs te betalen. Hoeveel hebben ze er daadwerkelijk voor over om hun wensen uit te laten komen?

Regisseur en acteurs

 • Paolo Genovese portait

  Paolo Genovese

  Director

 • Valerio Mastandrea portait

  Valerio Mastandrea

  Actor

 • Alba Rohrwacher portait

  Alba Rohrwacher

  Actor

 • Sabrina Ferilli portait

  Sabrina Ferilli

  Actor

 • Marco Giallini portait

  Marco Giallini

  Actor

Trailers

The Place

Benieuwd naar The Place? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Place draait.

The Place in de bioscoop

The Place draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Place.

The Place streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Place te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Place een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Place zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Place torrent

Op zoek naar een torrent van The Place? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Place zonder zorgen.

The Place downloaden

Als The Place binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Place trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Place de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.