La prière

La prière

Bekijk de trailer

Kijk La prière

Moeite met waar je nou La prière moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Thomas (22) belandt in een klooster om af te kicken. Het gebouw ligt op een geïsoleerd bergplateau, omringd door het adembenemende berglandschap van de Franse Alpen. Hij woont er samen met andere verslaafde jongens en er is niets. Geen medicijnen, geen drank en sigaretten. Geen contact met de buitenwereld, ook niet met de meisjes die in een ander complex wonen. Er is geen andere afleiding dan bidden, het samenzijn in de groep en hard werken in de buitenlucht. Aanvankelijk verzet Thomas zich tegen het spartaanse regime en zoekt afleiding bij de mooie Sybille die even verderop in het dorp woont. Mede met haar hulp en die van kloosteroverste Myriam komt hij tot inkeer. Hij geeft zich over aan zijn nieuwe levensritme en haalt steeds meer voldoening uit de krachtige onderlinge vriendschappen. Thomas ontdekt het geloof én de liefde. Maar ook een nieuw dilemma. Kiest hij de weg naar een celibatair leven als geestelijke of geeft hij zich over aan een ontluikende liefde? De jonge getalenteerde Franse acteur Anthony Bajon (Les Ogres, Rodin) speelt de hoofdrol in dit realistische drama van regisseur Cédric Kahn (L'Ennui, Trop de Bonheur, Vie Sauvage, Une Vie Meuilleur). Bajon won met deze rol de Zilveren Beer op het Internationale Film Festival van Berlijn. Verder zijn er mooie rollen voor de legendarische Duitse actrice Hanna Schygulla - icoon van de Duitse cinema in de jaren '70 en '80 - en Louise Grinberg (Entre les Murs, 17 Filles), Alex Brendemühl (Mal de Pierres) en Damien Chapelle (Girlhood).

Regisseur en acteurs

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Director

 • Anthony Bajon portait

  Anthony Bajon

  Thomas

 • Damien Chapelle portait

  Damien Chapelle

  Pierre

 • Àlex Brendemühl portait

  Àlex Brendemühl

  Marco

 • Louise Grinberg portait

  Louise Grinberg

  Sybille

 • Hanna Schygulla portait

  Hanna Schygulla

  Sister Myriam

 • Magne-Håvard Brekke portait

  Magne-Håvard Brekke

  Olivier

 • Davide Campagna portrait

  Davide Campagna

  Luciano

 • Maïté Maillé portrait

  Maïté Maillé

  Agnès

Trailers

La prière

Op zoek naar La prière? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

La prière streamen

Het streamen van movies als La prière heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als La prière waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je La prière dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

La prière downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als La prière te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

La prière torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

La prière trailer

Weet je nog niet zeker of La prière jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.