La prière

La prière

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk La prière

Moeite met waar je nou La prière moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La prière

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen La prière draait?

Samenvatting

Thomas (22) belandt in een klooster om af te kicken. Het gebouw ligt op een geïsoleerd bergplateau, omringd door het adembenemende berglandschap van de Franse Alpen. Hij woont er samen met andere verslaafde jongens en er is niets. Geen medicijnen, geen drank en sigaretten. Geen contact met de buitenwereld, ook niet met de meisjes die in een ander complex wonen. Er is geen andere afleiding dan bidden, het samenzijn in de groep en hard werken in de buitenlucht. Aanvankelijk verzet Thomas zich tegen het spartaanse regime en zoekt afleiding bij de mooie Sybille die even verderop in het dorp woont. Mede met haar hulp en die van kloosteroverste Myriam komt hij tot inkeer. Hij geeft zich over aan zijn nieuwe levensritme en haalt steeds meer voldoening uit de krachtige onderlinge vriendschappen. Thomas ontdekt het geloof én de liefde. Maar ook een nieuw dilemma. Kiest hij de weg naar een celibatair leven als geestelijke of geeft hij zich over aan een ontluikende liefde? De jonge getalenteerde Franse acteur Anthony Bajon (Les Ogres, Rodin) speelt de hoofdrol in dit realistische drama van regisseur Cédric Kahn (L'Ennui, Trop de Bonheur, Vie Sauvage, Une Vie Meuilleur). Bajon won met deze rol de Zilveren Beer op het Internationale Film Festival van Berlijn. Verder zijn er mooie rollen voor de legendarische Duitse actrice Hanna Schygulla - icoon van de Duitse cinema in de jaren '70 en '80 - en Louise Grinberg (Entre les Murs, 17 Filles), Alex Brendemühl (Mal de Pierres) en Damien Chapelle (Girlhood).

Regisseur en acteurs

 • Cédric Kahn portait

  Cédric Kahn

  Director

 • Anthony Bajon portait

  Anthony Bajon

  Thomas

 • Damien Chapelle portait

  Damien Chapelle

  Pierre

 • Àlex Brendemühl portait

  Àlex Brendemühl

  Marco

 • Louise Grinberg portait

  Louise Grinberg

  Sybille

 • Hanna Schygulla portait

  Hanna Schygulla

  Sister Myriam

 • Magne-Håvard Brekke portait

  Magne-Håvard Brekke

  Olivier

 • Davide Campagna portrait

  Davide Campagna

  Luciano

 • Maïté Maillé portrait

  Maïté Maillé

  Agnès

Trailers

La prière

Benieuwd naar La prière? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar La prière draait.

La prière in de bioscoop

La prière draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor La prière.

La prière streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra La prière te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat La prière een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je La prière zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

La prière torrent

Op zoek naar een torrent van La prière? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je La prière zonder zorgen.

La prière downloaden

Als La prière binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

La prière trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of La prière de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.