The Predator

The Predator

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Predator

Moeite met waar je nou The Predator moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Predator

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

From the outer reaches of space to the to the backwoods of southern Georgia, the hunt comes home in Shane Black's explosive reinvention of the Predator series. Now, the universe's most lethal hunters are stronger, smarter and deadlier than ever before. And only a ragtag crew of ex-soldiers and an evolutionary biology professor can prevent the end of the human race.

Regisseur en acteurs

 • Shane Black portait

  Shane Black

  Director

 • Boyd Holbrook portait

  Boyd Holbrook

  Quinn McKenna

 • Olivia Munn portait

  Olivia Munn

  Casey Bracket

 • Jacob Tremblay portait

  Jacob Tremblay

  Actor

 • Trevante Rhodes portait

  Trevante Rhodes

  Nebraska Williams

 • Sterling K. Brown portait

  Sterling K. Brown

  Actor

 • Keegan-Michael Key portait

  Keegan-Michael Key

  Actor

 • Alfie Allen portait

  Alfie Allen

  Actor

 • Yvonne Strahovski portait

  Yvonne Strahovski

  Actor

 • Thomas Jane portait

  Thomas Jane

  Actor

 • Augusto Aguilera portait

  Augusto Aguilera

  Actor

 • Jake Busey portait

  Jake Busey

  Actor

 • Edward James Olmos portait

  Edward James Olmos

  Actor

Trailers

The Predator

Op zoek naar The Predator? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Predator streamen

Het streamen van movies als The Predator heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Predator waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Predator dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Predator downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Predator te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Predator torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Predator trailer

Weet je nog niet zeker of The Predator jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.