The Principal
6.1

The Principal

Bekijk de trailer

Kijk The Principal

Moeite met waar je nou The Principal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Burglary. Drugs. Assault. Rape. The students at Brandel High are more than new Principal Rick Latimer bargained for. Gangs fight to control the school using knives - even guns - when they have to. When Latimer and the head of security try to clean up the school and stop the narcotics trade, they run up against a teenage mafia. A violent confrontation on the campus leads to a deadly showdown with the drug dealer's gang, and one last chance for Latimer to save his career... and his life.

Regisseur en acteurs

 • Jim Belushi portait

  Jim Belushi

  Rick Latimer

 • Louis Gossett, Jr. portait

  Louis Gossett, Jr.

  Jake Phillips

 • Rae Dawn Chong portait

  Rae Dawn Chong

  Hilary Orozco

 • Michael Wright portait

  Michael Wright

  Victor Duncan

 • J.J. Cohen portait

  J.J. Cohen

  White Zac

 • Kelly Jo Minter portait

  Kelly Jo Minter

  Treena Lester

 • Sean Michael Allen portait

  Sean Michael Allen

  Rolf

 • Reggie Johnson portait

  Reggie Johnson

  Jojo

Trailers

The Principal

Wil jij The Principal zien? Waarom zou je The Principal dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om The Principal te kunnen zien.

The Principal torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van The Principal! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van The Principal mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

The Principal streamen

Er is een kans dat The Principal momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van The Principal met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer j

The Principal in de bioscoop

Ook The Principal laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

The Principal trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van The Principal. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.