The Prodigy

The Prodigy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Prodigy

Moeite met waar je nou The Prodigy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Prodigy

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Wanneer haar jonge zoon Miles zich steeds merkwaardiger gaat gedragen, begint Sarah te vermoeden dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen. De verontrustende gebeurtenissen dwingen haar echter om haar verleden onder ogen te zien waarbij de grens tussen waan en werkelijkheid steeds vager wordt

Regisseur en acteurs

 • Nicholas McCarthy portrait

  Nicholas McCarthy

  Director

 • Taylor Schilling portait

  Taylor Schilling

  Actor

 • Jackson Robert Scott portait

  Jackson Robert Scott

  Actor

 • Brittany Allen portait

  Brittany Allen

  Margaret St. James

 • Oluniké Adeliyi portait

  Oluniké Adeliyi

  Rebecca

Trailers

The Prodigy

Zin om The Prodigy lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Prodigy te bekijken voor je op een rijtje.

The Prodigy downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Prodigy downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Prodigy. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Prodigy er ook in SD heel goed uit.

The Prodigy streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Prodigy net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Prodigy hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Prodigy helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Prodigy torrent

Denk je dat je om The Prodigy te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Prodigy trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Prodigy de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.