Corgi
Bekijk de trailer

Kijk Corgi

Moeite met waar je nou Corgi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Corgi

Bekijk nog 4 bronnen

Weten in welke bioscopen Corgi draait?

Samenvatting

Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi's het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft. Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten?

Regisseur en acteurs

 • Ben Stassen portait

  Ben Stassen

  Director

 • Julie Walters portait

  Julie Walters

  The Queen (voice)

 • Jack Whitehall portait

  Jack Whitehall

  Rex (voice)

 • Sheridan Smith portait

  Sheridan Smith

  Wanda (voice)

 • Ray Winstone portait

  Ray Winstone

  Tyson (voice)

 • Tom Courtenay portait

  Tom Courtenay

  The Duke of Edinburgh (voice)

 • Matt Lucas portait

  Matt Lucas

  Charlie (voice)

 • Colin McFarlane portait

  Colin McFarlane

  Chief (voice)

 • Sarah Hadland portait

  Sarah Hadland

  Mitzi (voice)

 • Nina Wadia portait

  Nina Wadia

  Patmore (voice)

 • Kulvinder Ghir portait

  Kulvinder Ghir

  Sanjay (voice)

 • Iain McKee portait

  Iain McKee

  Jack (voice)

 • Jon Culshaw portait

  Jon Culshaw

  Trump (voice)

 • Debra Stephenson portrait

  Debra Stephenson

  Melania (voice)

Trailers

Corgi

Benieuwd naar Corgi? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Corgi draait.

Corgi in de bioscoop

Corgi draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Corgi.

Corgi streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Corgi te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Corgi een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Corgi zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Corgi torrent

Op zoek naar een torrent van Corgi? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Corgi zonder zorgen.

Corgi downloaden

Als Corgi binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Corgi trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Corgi de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.