El reino
%
73

El reino

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk El reino

Moeite met waar je nou El reino moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor El reino

Bekijk nog 14 bronnen

Weten in welke bioscopen El reino draait?

Samenvatting

Manuel Gómez Vidal is een geliefde en charismatische politicus die het goed voor elkaar heeft: hij heeft veel aanzien, een liefdevolle familie en veel vrienden. Maar hij is ook onderdeel van een corrupt politiek systeem, waar ieder zich verrijkt met publiek geld. Terwijl hij een collega en goede vriend die zich schuldig maakt aan corruptie indekt, wordt hij zelf het middelpunt van de aandacht en schuiven zijn partijgenoten alle schuld op hem. Manuel is echter vastberaden en doet er alles aan om zijn macht te behouden. Een Spaanse politicus, rijk geworden door schimmige deals en connecties, dreigt zijn partij te gronde te richten wanneer hij zelf in een schandaal verwikkeld raakt. De politieke thriller El Reino(The Realm) was één van de grote winnaars dit jaar bij de uitreiking van de Goya's, de Spaanse Oscars. De film sleepte maar liefst zeven prijzen in de wacht waaronder die voor Beste Regie voor regisseur Rodrigo Sorogoyen (Que Dios Nos Perdone, 2016) en acteur Antonio de La Torre, die net als in de vorige film van Sorogoyen de hoofdrol speelt.

Regisseur en acteurs

 • Rodrigo Sorogoyen portrait

  Rodrigo Sorogoyen

  Director

 • Antonio de la Torre portait

  Antonio de la Torre

  Actor

 • Bárbara Lennie portait

  Bárbara Lennie

  Actor

 • Josep Maria Pou portait

  Josep Maria Pou

  Actor

 • Nacho Fresneda portait

  Nacho Fresneda

  Actor

 • Ana Wagener portait

  Ana Wagener

  Actor

 • Francisco Reyes portait

  Francisco Reyes

  Actor

 • Maria de Nati portait

  Maria de Nati

  Actor

 • Mónica López portrait

  Mónica López

  Actor

 • Luis Zahera portait

  Luis Zahera

  Actor

 • David Lorente portrait

  David Lorente

  Actor

 • Andrés Lima portrait

  Andrés Lima

  Actor

 • Óscar de la Fuente portrait

  Óscar de la Fuente

  Actor

 • Paco Revilla portrait

  Paco Revilla

  Actor

Trailers

El reino

Benieuwd naar El reino? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar El reino draait.

El reino in de bioscoop

El reino draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor El reino.

El reino streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra El reino te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat El reino een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je El reino zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

El reino torrent

Op zoek naar een torrent van El reino? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je El reino zonder zorgen.

El reino downloaden

Als El reino binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

El reino trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of El reino de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.