The Reports on Sarah and Saleem

The Reports on Sarah and Saleem

Bekijk de trailer

Kijk The Reports on Sarah and Saleem

Moeite met waar je nou The Reports on Sarah and Saleem moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Stiekem neuken op de achterbank van een bestelbusje: dat is waar de relatie van Sarah en Saleem uit bestaat. Een paar keer per week, als Sarah haar café heeft gesloten en Saleem klaar is met zijn bestellingen. Misschien konden ze het beter niet doen, want Saleem is getrouwd met de zwangere Bisan, en Sarah met de militair David. Ze zetten er hun huiselijk geluk mee op het spel.  Wat de affaire nog gewaagder maakt: zij is Joods, hij Palestijns. En in het gedeelde Jeruzalem is zoiets geen privézaak. Nadat Sarah en Saleem samen in een club in Bethlehem zijn gesignaleerd, duurt het niet lang of Saleem krijgt van twee kanten de veiligheidsdiensten op zijn nek. Een simpel geval van overspel verandert in een spionagezaak, die een extra politieke dimensie krijgt door het feit dat Sarahs echtgenoot een hoge functie in het Israëlische leger bekleedt.  Dat verlammende toezicht op het persoonlijke leven – in de vorm van staatssurveillance én sociale controle – aan beide zijden van de muur die Israël en Palestina scheidt, werd door regisseur Muayad Alayan ook al in enkele korte films en de speelfilm Love, Theft and Other Entanglements (2015) aan de orde gesteld. Zijn broer Rami, met wie hij steevast samenwerkt, schreef voor hun tweede speelfilm het pakkende scenario, dat stap voor stap binnenleidt in een wereld waar het bijna onmogelijk lijkt niet verstrikt te raken in de politiek. Het rustige camerawerk en de ingetogen muziekscore benadrukken de indrukwekkende en naturalistische acteerprestaties.

Regisseur en acteurs

 • Muayad Alayan portrait

  Muayad Alayan

  Director

 • Adeeb Safadi portrait

  Adeeb Safadi

  Saleem

 • Sivane Kretchner portrait

  Sivane Kretchner

  Sarah

 • Ishai Golan portait

  Ishai Golan

  David

 • Hanan Hillo portrait

  Hanan Hillo

  Maryam

 • Maisa Abd Elhadi portait

  Maisa Abd Elhadi

  Bisan

 • Kamel El Basha portait

  Kamel El Basha

  Abu Ibrahim

 • Jan Kühne portrait

  Jan Kühne

  Avi

 • Rebecca Esmeralda Telhami portrait

  Rebecca Esmeralda Telhami

  Ronit

Trailers

The Reports on Sarah and Saleem

Veel gehoord over The Reports on Sarah and Saleem en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Reports on Sarah and Saleem heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Reports on Sarah and Saleem streamen

Wil je The Reports on Sarah and Saleem, de movie met Adeeb Safadi, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Reports on Sarah and Saleem zelfs gratis kijken.

The Reports on Sarah and Saleem downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Reports on Sarah and Saleem ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Reports on Sarah and Saleem er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Reports on Sarah and Saleem torrent

Op zoek naar een torrent van The Reports on Sarah and Saleem? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Reports on Sarah and Saleem te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Reports on Sarah and Saleem trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Reports on Sarah and Saleem. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.