The Reports on Sarah and Saleem

The Reports on Sarah and Saleem

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Reports on Sarah and Saleem

Moeite met waar je nou The Reports on Sarah and Saleem moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Reports on Sarah and Saleem

Samenvatting

Stiekem neuken op de achterbank van een bestelbusje: dat is waar de relatie van Sarah en Saleem uit bestaat. Een paar keer per week, als Sarah haar café heeft gesloten en Saleem klaar is met zijn bestellingen. Misschien konden ze het beter niet doen, want Saleem is getrouwd met de zwangere Bisan, en Sarah met de militair David. Ze zetten er hun huiselijk geluk mee op het spel.  Wat de affaire nog gewaagder maakt: zij is Joods, hij Palestijns. En in het gedeelde Jeruzalem is zoiets geen privézaak. Nadat Sarah en Saleem samen in een club in Bethlehem zijn gesignaleerd, duurt het niet lang of Saleem krijgt van twee kanten de veiligheidsdiensten op zijn nek. Een simpel geval van overspel verandert in een spionagezaak, die een extra politieke dimensie krijgt door het feit dat Sarahs echtgenoot een hoge functie in het Israëlische leger bekleedt.  Dat verlammende toezicht op het persoonlijke leven – in de vorm van staatssurveillance én sociale controle – aan beide zijden van de muur die Israël en Palestina scheidt, werd door regisseur Muayad Alayan ook al in enkele korte films en de speelfilm Love, Theft and Other Entanglements (2015) aan de orde gesteld. Zijn broer Rami, met wie hij steevast samenwerkt, schreef voor hun tweede speelfilm het pakkende scenario, dat stap voor stap binnenleidt in een wereld waar het bijna onmogelijk lijkt niet verstrikt te raken in de politiek. Het rustige camerawerk en de ingetogen muziekscore benadrukken de indrukwekkende en naturalistische acteerprestaties.

Regisseur en acteurs

 • Muayad Alayan portrait

  Muayad Alayan

  Director

 • Adeeb Safadi portrait

  Adeeb Safadi

  Saleem

 • Sivane Kretchner portrait

  Sivane Kretchner

  Sarah

 • Ishai Golan portait

  Ishai Golan

  David

 • Hanan Hillo portrait

  Hanan Hillo

  Maryam

 • Maisa Abd Elhadi portait

  Maisa Abd Elhadi

  Bisan

 • Kamel El Basha portait

  Kamel El Basha

  Abu Ibrahim

 • Jan Kühne portrait

  Jan Kühne

  Avi

 • Rebecca Esmeralda Telhami portrait

  Rebecca Esmeralda Telhami

  Ronit

Trailers

The Reports on Sarah and Saleem

Wil je The Reports on Sarah and Saleem kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Reports on Sarah and Saleem streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Reports on Sarah and Saleem niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Reports on Sarah and Saleem zelfs gratis bekijken.

The Reports on Sarah and Saleem downloaden

Wil je The Reports on Sarah and Saleem ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Reports on Sarah and Saleem overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Reports on Sarah and Saleem torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Reports on Sarah and Saleem is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Reports on Sarah and Saleem trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Reports on Sarah and Saleem de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.