The Reports on Sarah and Saleem

The Reports on Sarah and Saleem

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Reports on Sarah and Saleem

Moeite met waar je nou The Reports on Sarah and Saleem moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Reports on Sarah and Saleem

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen The Reports on Sarah and Saleem draait?

Samenvatting

Stiekem neuken op de achterbank van een bestelbusje: dat is waar de relatie van Sarah en Saleem uit bestaat. Een paar keer per week, als Sarah haar café heeft gesloten en Saleem klaar is met zijn bestellingen. Misschien konden ze het beter niet doen, want Saleem is getrouwd met de zwangere Bisan, en Sarah met de militair David. Ze zetten er hun huiselijk geluk mee op het spel.  Wat de affaire nog gewaagder maakt: zij is Joods, hij Palestijns. En in het gedeelde Jeruzalem is zoiets geen privézaak. Nadat Sarah en Saleem samen in een club in Bethlehem zijn gesignaleerd, duurt het niet lang of Saleem krijgt van twee kanten de veiligheidsdiensten op zijn nek. Een simpel geval van overspel verandert in een spionagezaak, die een extra politieke dimensie krijgt door het feit dat Sarahs echtgenoot een hoge functie in het Israëlische leger bekleedt.  Dat verlammende toezicht op het persoonlijke leven – in de vorm van staatssurveillance én sociale controle – aan beide zijden van de muur die Israël en Palestina scheidt, werd door regisseur Muayad Alayan ook al in enkele korte films en de speelfilm Love, Theft and Other Entanglements (2015) aan de orde gesteld. Zijn broer Rami, met wie hij steevast samenwerkt, schreef voor hun tweede speelfilm het pakkende scenario, dat stap voor stap binnenleidt in een wereld waar het bijna onmogelijk lijkt niet verstrikt te raken in de politiek. Het rustige camerawerk en de ingetogen muziekscore benadrukken de indrukwekkende en naturalistische acteerprestaties.

Regisseur en acteurs

 • Muayad Alayan portrait

  Muayad Alayan

  Director

 • Adeeb Safadi portrait

  Adeeb Safadi

  Saleem

 • Sivane Kretchner portrait

  Sivane Kretchner

  Sarah

 • Ishai Golan portait

  Ishai Golan

  David

 • Hanan Hillo portrait

  Hanan Hillo

  Maryam

 • Maisa Abd Elhadi portait

  Maisa Abd Elhadi

  Bisan

 • Kamel El Basha portait

  Kamel El Basha

  Abu Ibrahim

 • Jan Kühne portrait

  Jan Kühne

  Avi

 • Rebecca Esmeralda Telhami portrait

  Rebecca Esmeralda Telhami

  Ronit

Trailers

The Reports on Sarah and Saleem

Benieuwd naar The Reports on Sarah and Saleem? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Reports on Sarah and Saleem draait.

The Reports on Sarah and Saleem in de bioscoop

The Reports on Sarah and Saleem draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Reports on Sarah and Saleem.

The Reports on Sarah and Saleem streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Reports on Sarah and Saleem te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Reports on Sarah and Saleem een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Reports on Sarah and Saleem zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Reports on Sarah and Saleem torrent

Op zoek naar een torrent van The Reports on Sarah and Saleem? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Reports on Sarah and Saleem zonder zorgen.

The Reports on Sarah and Saleem downloaden

Als The Reports on Sarah and Saleem binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Reports on Sarah and Saleem trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Reports on Sarah and Saleem de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.