The Road to Mandalay

The Road to Mandalay

Bekijk de trailer

Kijk The Road to Mandalay

Moeite met waar je nou The Road to Mandalay moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De ambitieuze, vastberaden Lianqing is een van de miljoenen Birmezen die hun thuisland ontvluchten op zoek naar een beter bestaan. Op een zomeravond reist ze met behulp van mensensmokkelaars per boot, motor en vrachtwagen naar Bangkok, waar vrienden op haar wachten. Ze vindt er al snel een baan, een huis én een geliefde: de behulpzame Guo, die haar vergezelde tijdens de barre tocht over de grens met Thailand. Zonder papieren hangt hun leven echter van onzekerheden aan elkaar: goedbetaalde banen voor illegale immigranten zijn er niet en de kans om gearresteerd en gedeporteerd te worden is groot. Voor Lianqing is dan ook niet Bangkok, maar Taiwan de gedroomde eindbestemming. En ze heeft er vrijwel alles voor over om die droom uit te laten komen. Regisseur Midi Z, die zelf opgroeide in Myanmar (toen nog Birma), maar op zestienjarige leeftijd naar Taiwan emigreerde, schetst in The Road to mandalay een grimmig, verontrustend en actueel portret van zijn landgenoten. Langzaam wordt het drama van de migranten aangescherpt en voel je de machteloosheid bij de hoofdpersonages stijgen. Tegelijkertijd vertelt hij een universeel verhaal: een tragische liefdesgeschiedenis die het hart niet onberoerd laat. The Road to Mandalay is een film die langzaam onder de huid kruipt.

Regisseur en acteurs

 • Midi Z portait

  Midi Z

  Director

 • Kai Ko portait

  Kai Ko

  (as Ko Kai)

 • Wu Ke-Xi portait

  Wu Ke-Xi

  Actor

Trailers

The Road to Mandalay

Zin om The Road to Mandalay lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Road to Mandalay te bekijken voor je op een rijtje.

The Road to Mandalay downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Road to Mandalay downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Road to Mandalay. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Road to Mandalay er ook in SD heel goed uit.

The Road to Mandalay streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Road to Mandalay net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Road to Mandalay hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Road to Mandalay helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Road to Mandalay torrent

Denk je dat je om The Road to Mandalay te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Road to Mandalay trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Road to Mandalay de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.