The Royal Tenenbaums
%
76

The Royal Tenenbaums

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Royal Tenenbaums

Moeite met waar je nou The Royal Tenenbaums moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Royal Tenenbaums

Samenvatting

Royal Tenenbaum (Gene Hackman) and his wife, Etheline (Anjelica Huston), had three children -- Chas, Margot, and Richie -- and then they separated. Chas (Ben Stiller) started buying real estate in his early teens and seemed to have an almost preternatural understanding of international finance. Margot (Gwyneth Paltrow) was a playwright and received a Braverman Grant of $50,000 in the ninth grade. Richie (Luke Wilson) was a junior champion tennis player and won the U.S. Nationals three years in a row. Virtually all memory of the brilliance of the young Tenenbaums was subsequently erased by two decades of betrayal, failure, and disaster. THE ROYAL TENENBAUMS is a hilarious, touching, and brilliantly stylized study of melancholy and redemption.

Regisseur en acteurs

 • Wes Anderson portrait

  Wes Anderson

  director

 • Alec Baldwin portrait

  Alec Baldwin

  actor

 • Kumar Pallana portrait

  Kumar Pallana

  actor

 • Seymour Cassel portrait

  Seymour Cassel

  actor

 • Danny Glover portrait

  Danny Glover

  actor

 • Bill Murray portrait

  Bill Murray

  actor

 • Owen Wilson portrait

  Owen Wilson

  actor

 • Luke Wilson portrait

  Luke Wilson

  actor

 • Gwyneth Paltrow portrait

  Gwyneth Paltrow

  actor

 • Ben Stiller portrait

  Ben Stiller

  actor

 • Anjelica Huston portrait

  Anjelica Huston

  actor

 • Gene Hackman portrait

  Gene Hackman

  actor

Trailers

The Royal Tenenbaums

Zin om The Royal Tenenbaums lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Royal Tenenbaums te bekijken voor je op een rijtje.

The Royal Tenenbaums downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Royal Tenenbaums downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Royal Tenenbaums. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Royal Tenenbaums er ook in SD heel goed uit.

The Royal Tenenbaums streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Royal Tenenbaums net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Royal Tenenbaums hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Royal Tenenbaums helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Royal Tenenbaums torrent

Denk je dat je om The Royal Tenenbaums te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Royal Tenenbaums trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Royal Tenenbaums de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.