The Short Game
%
75

The Short Game

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Short Game

Moeite met waar je nou The Short Game moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Short Game

Samenvatting

Ze zijn bijzonder fanatiek, vastbesloten om kampioen te worden op een van de zwaarste golfbanen ter wereld. En ze zitten nog op de middelbare school!

Regisseur en acteurs

 • Josh Greenbaum portrait

  Josh Greenbaum

  Director

 • Edd Hall portrait

  Edd Hall

  Tournament Announcer

 • Jennifer Van Horn portrait

  Jennifer Van Horn

  Parade MC

Trailers

The Short Game

Benieuwd naar The Short Game? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Short Game kunt bekijken.

The Short Game streamen

Wil je The Short Game streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Short Game gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Short Game downloaden

movies als The Short Game kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Short Game. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Short Game. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Short Game torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Short Game te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Short Game trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Short Game je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!