The Short Game
%
75

The Short Game

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Short Game

Moeite met waar je nou The Short Game moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Short Game

Samenvatting

Ze zijn bijzonder fanatiek, vastbesloten om kampioen te worden op een van de zwaarste golfbanen ter wereld. En ze zitten nog op de middelbare school!

Regisseur en acteurs

 • Josh Greenbaum portrait

  Josh Greenbaum

  Director

 • Edd Hall portrait

  Edd Hall

  Tournament Announcer

 • Jennifer Van Horn portrait

  Jennifer Van Horn

  Parade MC

Trailers

The Short Game

The Short Game streamen

The Short Game streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Short Game downloaden

Zin om The Short Game te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Short Game te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Short Game torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Short Game makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Short Game trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Short Game jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.