Das schweigende Klassenzimmer
%
79

Das schweigende Klassenzimmer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Das schweigende Klassenzimmer

Moeite met waar je nou Das schweigende Klassenzimmer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Das schweigende Klassenzimmer

Bekijk nog 6 bronnen

Weten in welke bioscopen Das schweigende Klassenzimmer draait?

Samenvatting

Waargebeurd verhaal. Het is 1956 en tijdens een bezoek aan een bioscoop in West Berlijn zien de Oost-Duitse scholieren Theo en Kurt schokkende beelden over de Hongaarse opstand in Boedapest. Terug in Stalinstadt (nu Eissenhüttenstadt) willen ze een gebaar maken uit solidariteit met de gevallen slachtoffers en tijdens een les houden ze allen een minuut stilte. Dit veroorzaakt flink wat onrust en als dit ter ore komt van het ministerie van Onderwijs wordt het als een contrarevolutionaire daad beschouwd met verstrekkende gevolgen voor de scholieren...

Regisseur en acteurs

 • Lars Kraume portrait

  Lars Kraume

  Director

 • Leonard Scheicher portrait

  Leonard Scheicher

  Theo Lemke

 • Tom Gramenz portrait

  Tom Gramenz

  Kurt Wächter

 • Lena Klenke portait

  Lena Klenke

  Lena

 • Isaiah Michaelski portrait

  Isaiah Michaelski

  Paul

 • Jonas Dassler portrait

  Jonas Dassler

  Erik Babinsky

 • Jördis Triebel portait

  Jördis Triebel

  Frau Kessler

 • Burghart Klaußner portait

  Burghart Klaußner

  National Education Minister Lange

 • Ronald Zehrfeld portait

  Ronald Zehrfeld

  Hermann Lemke

 • Florian Lukas portait

  Florian Lukas

  Principal Schwarz

 • Rolf Kanies portait

  Rolf Kanies

  Wardetzki

 • Carina N. Wiese portait

  Carina N. Wiese

  Irmgard Lemke

 • Daniel Krauss portait

  Daniel Krauss

  FDJ-Sekretär Lange

 • Michael Gwisdek portait

  Michael Gwisdek

  Edgar

 • Max Hopp portrait

  Max Hopp

  Hans Wächter

 • Judith Engel portait

  Judith Engel

  Anna Wächter

Trailers

Das schweigende Klassenzimmer

Benieuwd naar Das schweigende Klassenzimmer? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Das schweigende Klassenzimmer draait.

Das schweigende Klassenzimmer in de bioscoop

Das schweigende Klassenzimmer draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Das schweigende Klassenzimmer.

Das schweigende Klassenzimmer streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Das schweigende Klassenzimmer te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Das schweigende Klassenzimmer een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Das schweigende Klassenzimmer zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Das schweigende Klassenzimmer torrent

Op zoek naar een torrent van Das schweigende Klassenzimmer? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Das schweigende Klassenzimmer zonder zorgen.

Das schweigende Klassenzimmer downloaden

Als Das schweigende Klassenzimmer binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Das schweigende Klassenzimmer trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Das schweigende Klassenzimmer de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.