Das schweigende Klassenzimmer
%
79

Das schweigende Klassenzimmer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Das schweigende Klassenzimmer

Moeite met waar je nou Das schweigende Klassenzimmer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Das schweigende Klassenzimmer

Samenvatting

Waargebeurd verhaal. Het is 1956 en tijdens een bezoek aan een bioscoop in West Berlijn zien de Oost-Duitse scholieren Theo en Kurt schokkende beelden over de Hongaarse opstand in Boedapest. Terug in Stalinstadt (nu Eissenhüttenstadt) willen ze een gebaar maken uit solidariteit met de gevallen slachtoffers en tijdens een les houden ze allen een minuut stilte. Dit veroorzaakt flink wat onrust en als dit ter ore komt van het ministerie van Onderwijs wordt het als een contrarevolutionaire daad beschouwd met verstrekkende gevolgen voor de scholieren...

Regisseur en acteurs

 • Lars Kraume portrait

  Lars Kraume

  Director

 • Leonard Scheicher portrait

  Leonard Scheicher

  Theo Lemke

 • Tom Gramenz portrait

  Tom Gramenz

  Kurt Wächter

 • Lena Klenke portait

  Lena Klenke

  Lena

 • Isaiah Michaelski portrait

  Isaiah Michaelski

  Paul

 • Jonas Dassler portrait

  Jonas Dassler

  Erik Babinsky

 • Jördis Triebel portait

  Jördis Triebel

  Frau Kessler

 • Burghart Klaußner portait

  Burghart Klaußner

  National Education Minister Lange

 • Ronald Zehrfeld portait

  Ronald Zehrfeld

  Hermann Lemke

 • Florian Lukas portait

  Florian Lukas

  Principal Schwarz

 • Rolf Kanies portait

  Rolf Kanies

  Wardetzki

 • Carina N. Wiese portait

  Carina N. Wiese

  Irmgard Lemke

 • Daniel Krauss portait

  Daniel Krauss

  FDJ-Sekretär Lange

 • Michael Gwisdek portait

  Michael Gwisdek

  Edgar

 • Max Hopp portrait

  Max Hopp

  Hans Wächter

 • Judith Engel portait

  Judith Engel

  Anna Wächter

Trailers

Das schweigende Klassenzimmer

Wil je Das schweigende Klassenzimmer kijken? De movie van Lars Kraume uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Das schweigende Klassenzimmer op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Das schweigende Klassenzimmer met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Das schweigende Klassenzimmer downloaden

Het downloaden van Das schweigende Klassenzimmer is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Das schweigende Klassenzimmer ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Das schweigende Klassenzimmer streamen

Het streamen van Das schweigende Klassenzimmer heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Das schweigende Klassenzimmer online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Das schweigende Klassenzimmer kijkt. Ideaal!

Das schweigende Klassenzimmer torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Das schweigende Klassenzimmer. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Das schweigende Klassenzimmer trailer

Bekijk eerst even de trailer van Das schweigende Klassenzimmer voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.