Alpha
Bekijk de trailer

Kijk Alpha

Moeite met waar je nou Alpha moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Alpha

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen Alpha draait?

Samenvatting

Een episch avontuur dat zich 20,000 jaar geleden afspeelt tijdens de laatste IJstijd. Tijdens zijn eerste jacht met de meest ervaren jagers van zijn stam raakt een jongeman gewond en wordt hij voor dood achtergelaten. Als hij bijkomt, beseft de jongen dat hij in zijn eentje is en dat hij moet leren hoe te overleven in de meedogenloze wildernis. Aanvankelijk met tegenzin ontfermt hij zich over een wolf die zijn roedel is kwijtgeraakt. De twee leren al snel op elkaar te vertrouwen en worden zowaar vrienden. Samen doorstaan ze talloze gevaren in hun missie de weg naar huis terug te vinden voordat de dodelijke winter aanbreekt.

Regisseur en acteurs

 • Albert Hughes portait

  Albert Hughes

  Director

 • Kodi Smit-McPhee portait

  Kodi Smit-McPhee

  Actor

 • Priya Rajaratnam portait

  Priya Rajaratnam

  Huntress

 • Leonor Varela portait

  Leonor Varela

  Shaman

 • Jens Hultén portait

  Jens Hultén

  Xi

 • Natassia Malthe portait

  Natassia Malthe

  Rho

 • Jóhannes Haukur Jóhannesson portait

  Jóhannes Haukur Jóhannesson

  Tau

 • Mercedes de la Zerda portait

  Mercedes de la Zerda

  Nu

 • Patrick Flanagan portrait

  Patrick Flanagan

  Neanderthal #3

 • Spencer Bogaert portrait

  Spencer Bogaert

  Kappa

 • Michael Kruse-Dahl portrait

  Michael Kruse-Dahl

  Lion Tribe #4

 • Marcin Kowalczyk portait

  Marcin Kowalczyk

  Sigma

 • Louis Lay portait

  Louis Lay

  Solutrean Hunter #2

 • Blake Point portrait

  Blake Point

  Solutrean Hunter #4

 • Kyle Glenn Thomas portrait

  Kyle Glenn Thomas

  Lion Tribe #9

 • Taran Kootenhayoo portrait

  Taran Kootenhayoo

  Solutrean Hunter #6

Trailers

Alpha

Benieuwd naar Alpha? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Alpha draait.

Alpha in de bioscoop

Alpha draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Alpha.

Alpha streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Alpha te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Alpha een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Alpha zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Alpha torrent

Op zoek naar een torrent van Alpha? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Alpha zonder zorgen.

Alpha downloaden

Als Alpha binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Alpha trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Alpha de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.