The Source
%
73

The Source

Nu kijken

Kijk The Source

Moeite met waar je nou The Source moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Source

Samenvatting

In een klein dorpje ergens tussen Noord-Afrika en het Midden-Oosten is het de traditie dat de vrouwen in de brandende zon het water gaan halen bij een afgelegen bron aan de top van de berg. De jonge bruid Leila vindt het maar niets dat de mannen niets doen en de vrouwen alle taken op zich nemen. Ze besluit samen met de andere vrouwen van het dorp in staking te gaan. De mannen krijgen geen seks meer totdat ze een pijpleiding hebben aangelegd naar het dorp.

Regisseur en acteurs

 • Radu Mihaileanu portrait

  Radu Mihaileanu

  Director

 • Leïla Bekhti portait

  Leïla Bekhti

  Leila

 • Hafsia Herzi portait

  Hafsia Herzi

  Loubna / Esmeralda

 • Biyouna portait

  Biyouna

  Vieux Fusil

 • Sabrina Ouazani portait

  Sabrina Ouazani

  Rachida

 • Saleh Bakri portait

  Saleh Bakri

  Sami

 • Hiam Abbass portait

  Hiam Abbass

  Fatima

 • Mohamed Majd portait

  Mohamed Majd

  Hussein

 • Amal Atrach portrait

  Amal Atrach

  Hasna

The Source

Op zoek naar The Source? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Source streamen

Het streamen van movies als The Source heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Source waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Source dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Source downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Source te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Source torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Source trailer

Weet je nog niet zeker of The Source jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.