The Spy Who Dumped Me

The Spy Who Dumped Me

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Spy Who Dumped Me

Moeite met waar je nou The Spy Who Dumped Me moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Spy Who Dumped Me

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Audrey en Morgan zijn twee 30 something vriendinnen uit Los Angeles. Op een dag valt Audreys ex-vriend bij hen binnen met een bende meedogenloze huurmoordenaars op de hielen. Ongewild en onverwachts belandt het duo in een internationaal complot... voor ze het goed en wel beseffen, zitten ze op een vliegtuig richting Europa waar nog meer huurmoordenaars en een verdacht charmante Britse spion op hen wachten. En wanneer ze tot hun verbijstering ontdekken dat enkel zij de wereld kunnen redden, is het hek helemaal van de dam…

Regisseur en acteurs

 • Susanna Fogel portrait

  Susanna Fogel

  Director

 • Mila Kunis portait

  Mila Kunis

  Audrey

 • Kate McKinnon portait

  Kate McKinnon

  Morgan

 • Sam Heughan portait

  Sam Heughan

  Actor

Trailers

The Spy Who Dumped Me

Wil je The Spy Who Dumped Me kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Spy Who Dumped Me streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Spy Who Dumped Me niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Spy Who Dumped Me zelfs gratis bekijken.

The Spy Who Dumped Me downloaden

Wil je The Spy Who Dumped Me ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Spy Who Dumped Me overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Spy Who Dumped Me torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Spy Who Dumped Me is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Spy Who Dumped Me trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Spy Who Dumped Me de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.