The Spy Who Dumped Me

The Spy Who Dumped Me

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Spy Who Dumped Me

Moeite met waar je nou The Spy Who Dumped Me moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Spy Who Dumped Me

Samenvatting

Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey’s ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Tot hun eigen grote verrassing belandt het duo midden in de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte maar ook zeer charmante Britse agent terwijl ze een plan maken om de wereld te redden.

Regisseur en acteurs

 • Susanna Fogel portrait

  Susanna Fogel

  Director

 • Mila Kunis portait

  Mila Kunis

  Audrey

 • Kate McKinnon portait

  Kate McKinnon

  Morgan

 • Sam Heughan portait

  Sam Heughan

  Actor

Trailers

The Spy Who Dumped Me

Benieuwd naar The Spy Who Dumped Me? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Spy Who Dumped Me kunt bekijken.

The Spy Who Dumped Me streamen

Wil je The Spy Who Dumped Me streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Spy Who Dumped Me gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Spy Who Dumped Me downloaden

movies als The Spy Who Dumped Me kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Spy Who Dumped Me. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Spy Who Dumped Me. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Spy Who Dumped Me torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Spy Who Dumped Me te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Spy Who Dumped Me trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Spy Who Dumped Me je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!