The State against Mandela and the Others

The State against Mandela and the Others

Bekijk de trailer

Kijk The State against Mandela and the Others

Moeite met waar je nou The State against Mandela and the Others moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In 2018 is het 100 jaar geleden dat Nelson Mandela is geboren. Tijdens het historische proces in 1963/1964 stonden naast Mandela nog acht andere mannen terecht die op het punt stonden om veroordeeld te worden tot de doodstraf. Allen streden ze voor hetzelfde doel: het einde van het apartheidsregime in Zuid-Afrika. Aan de hand van recent herontdekte geluidsarchieven worden we mee terug genomen naar de bewuste rechtszaal. De rechtszaak is weergegeven in gestileerde animaties. Ook leren we in interviews de mannen kennen die hier naast Mandela stonden en vochten tegen het apartheidsregime. Deze unieke combinatie toont hoe deze mannen een rechtszaak, die gericht was op het uitroeien van de anti-apartheidsbeweging, omdraaien in een historische aanklacht tegen onderdrukking.

Regisseur en acteurs

  • Gilles Porte portait

    Gilles Porte

    Director

  • Nicolas Champeaux portrait

    Nicolas Champeaux

    Director

Trailers

The State against Mandela and the Others

The State against Mandela and the Others streamen

The State against Mandela and the Others streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The State against Mandela and the Others downloaden

Zin om The State against Mandela and the Others te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The State against Mandela and the Others te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The State against Mandela and the Others torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The State against Mandela and the Others makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The State against Mandela and the Others trailer

Wil je er zeker van zijn dat The State against Mandela and the Others jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.