The State against Mandela and the Others

The State against Mandela and the Others

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The State against Mandela and the Others

Moeite met waar je nou The State against Mandela and the Others moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The State against Mandela and the Others

Samenvatting

In 2018 is het 100 jaar geleden dat Nelson Mandela is geboren. Tijdens het historische proces in 1963/1964 stonden naast Mandela nog acht andere mannen terecht die op het punt stonden om veroordeeld te worden tot de doodstraf. Allen streden ze voor hetzelfde doel: het einde van het apartheidsregime in Zuid-Afrika. Aan de hand van recent herontdekte geluidsarchieven worden we mee terug genomen naar de bewuste rechtszaal. De rechtszaak is weergegeven in gestileerde animaties. Ook leren we in interviews de mannen kennen die hier naast Mandela stonden en vochten tegen het apartheidsregime. Deze unieke combinatie toont hoe deze mannen een rechtszaak, die gericht was op het uitroeien van de anti-apartheidsbeweging, omdraaien in een historische aanklacht tegen onderdrukking.

Regisseur en acteurs

  • Gilles Porte portait

    Gilles Porte

    Director

  • Nicolas Champeaux portrait

    Nicolas Champeaux

    Director

Trailers

The State against Mandela and the Others

Benieuwd naar The State against Mandela and the Others? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The State against Mandela and the Others kunt bekijken.

The State against Mandela and the Others streamen

Wil je The State against Mandela and the Others streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The State against Mandela and the Others gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The State against Mandela and the Others downloaden

movies als The State against Mandela and the Others kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The State against Mandela and the Others. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The State against Mandela and the Others. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The State against Mandela and the Others torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The State against Mandela and the Others te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The State against Mandela and the Others trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The State against Mandela and the Others je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!