The Sun Is Also a Star

The Sun Is Also a Star

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Sun Is Also a Star

Moeite met waar je nou The Sun Is Also a Star moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Sun Is Also a Star

Bekijk nog 60 bronnen

Weten in welke bioscopen The Sun Is Also a Star draait?

Samenvatting

"Wat als ik je vertel dat ik je verliefd op me zou kunnen laten worden ...?" Een hedendaags verhaal over het vinden van liefde tegen alle verwachtingen in. The Sun Is Also A Star, onderzoekt of ons leven wordt bepaald door het lot of de willekeurige gebeurtenissen in het universum. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon. Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar - en vallen voor elkaar - op een magische dag in New York. Vonken vliegen er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot niet had geholpen. Maar is het lot voldoende om de prille liefde over te laten gaan in ware liefde? Met slechts enkele uren op de klok in wat haar laatste dag in de VS lijkt te zijn, vecht Natasha net zo hard tegen de uitzetting van haar familie als ze vecht tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel, die vervolgens net zo hard werkt om haar te overtuigen dat ze voor elkaar bestemd zijn. Met Yara Shahidi (Black-ish) als Natasha en Charles Melton (Riverdale) als Daniel, en John Leguizamo (John Wick: Chapter 2). De film is geregisseerd Ry Russo-Young (Before I Fall) en is gebaseerd op de veelgeprezen bestseller van auteur Nicola Yoon (ook bekend van Everything, Everything). The Sun Is Also A Star was nummer 1 op de bestsellerlijst van de New York Times en heeft meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder: 2016 National Book Award Finalist; Amazon's beste boek van 2016 in Young Adult; de opmerkelijke jeugdboeken van de New York Times van 2016; en Entertainment Weekly's 10 beste boeken van 2016.

Regisseur en acteurs

 • Ry Russo-Young portait

  Ry Russo-Young

  Director

 • Yara Shahidi portait

  Yara Shahidi

  Natasha Kingsley

 • Charles Melton portait

  Charles Melton

  Daniel Bae

 • Gbenga Akinnagbe portait

  Gbenga Akinnagbe

  Samuel Kingsley

 • Miriam A. Hyman portait

  Miriam A. Hyman

  Patricia Kingsley

 • Jake Choi portait

  Jake Choi

  Charlie Bae

 • Cathy Shim portait

  Cathy Shim

  Min Soo Bae

 • Keong Sim portait

  Keong Sim

  Dae Hyun Bae

 • Jordan Williams portrait

  Jordan Williams

  Peter Kingsley

 • Camrus Johnson portrait

  Camrus Johnson

  Omar

Trailers

The Sun Is Also a Star

Benieuwd naar The Sun Is Also a Star? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Sun Is Also a Star draait.

The Sun Is Also a Star in de bioscoop

The Sun Is Also a Star draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Sun Is Also a Star.

The Sun Is Also a Star streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Sun Is Also a Star te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Sun Is Also a Star een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Sun Is Also a Star zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Sun Is Also a Star torrent

Op zoek naar een torrent van The Sun Is Also a Star? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Sun Is Also a Star zonder zorgen.

The Sun Is Also a Star downloaden

Als The Sun Is Also a Star binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Sun Is Also a Star trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Sun Is Also a Star de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.