The Sun Is Also a Star

The Sun Is Also a Star

Bekijk de trailer

Kijk The Sun Is Also a Star

Moeite met waar je nou The Sun Is Also a Star moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

"Wat als ik je vertel dat ik je verliefd op me zou kunnen laten worden ...?" Een hedendaags verhaal over het vinden van liefde tegen alle verwachtingen in. The Sun Is Also A Star, onderzoekt of ons leven wordt bepaald door het lot of de willekeurige gebeurtenissen in het universum. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Nicola Yoon. Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar - en vallen voor elkaar - op een magische dag in New York. Vonken vliegen er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot niet had geholpen. Maar is het lot voldoende om de prille liefde over te laten gaan in ware liefde? Met slechts enkele uren op de klok in wat haar laatste dag in de VS lijkt te zijn, vecht Natasha net zo hard tegen de uitzetting van haar familie als ze vecht tegen haar ontluikende gevoelens voor Daniel, die vervolgens net zo hard werkt om haar te overtuigen dat ze voor elkaar bestemd zijn. Met Yara Shahidi (Black-ish) als Natasha en Charles Melton (Riverdale) als Daniel, en John Leguizamo (John Wick: Chapter 2). De film is geregisseerd Ry Russo-Young (Before I Fall) en is gebaseerd op de veelgeprezen bestseller van auteur Nicola Yoon (ook bekend van Everything, Everything). The Sun Is Also A Star was nummer 1 op de bestsellerlijst van de New York Times en heeft meerdere onderscheidingen ontvangen, waaronder: 2016 National Book Award Finalist; Amazon's beste boek van 2016 in Young Adult; de opmerkelijke jeugdboeken van de New York Times van 2016; en Entertainment Weekly's 10 beste boeken van 2016.

Regisseur en acteurs

 • Ry Russo-Young portait

  Ry Russo-Young

  Director

 • Yara Shahidi portait

  Yara Shahidi

  Natasha Kingsley

 • Charles Melton portait

  Charles Melton

  Daniel Bae

 • Gbenga Akinnagbe portait

  Gbenga Akinnagbe

  Samuel Kingsley

 • Miriam A. Hyman portait

  Miriam A. Hyman

  Patricia Kingsley

 • Jake Choi portait

  Jake Choi

  Charlie Bae

 • Cathy Shim portait

  Cathy Shim

  Min Soo Bae

 • Keong Sim portait

  Keong Sim

  Dae Hyun Bae

 • Jordan Williams portrait

  Jordan Williams

  Peter Kingsley

 • Camrus Johnson portrait

  Camrus Johnson

  Omar

Trailers

The Sun Is Also a Star

The Sun Is Also a Star streamen

The Sun Is Also a Star streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Sun Is Also a Star downloaden

Zin om The Sun Is Also a Star te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Sun Is Also a Star te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Sun Is Also a Star torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Sun Is Also a Star makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Sun Is Also a Star trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Sun Is Also a Star jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.