The Team
%
69

The Team

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Team

Moeite met waar je nou The Team moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Team

Samenvatting

Een Europees rechercheteam, bestaande uit een Deense, Duitse en Vlaamse inspecteur, onderzoekt de grensoverschrijdende misdaden van een Europese criminele organisatie.

Regisseur en acteurs

 • Kasper Gaardsøe portrait

  Kasper Gaardsøe

  Director

 • Lars Mikkelsen portait

  Lars Mikkelsen

  Harald Bjorn

 • Jasmin Gerat portait

  Jasmin Gerat

  Jackie Mueller

 • Andreas Pietschmann portait

  Andreas Pietschmann

  Elias Mueller

 • Filip Peeters portait

  Filip Peeters

  Bruno Kopmann

 • Sunnyi Melles portait

  Sunnyi Melles

  Iris Gabler

 • Nadeshda Brennicke portait

  Nadeshda Brennicke

  Dahlia Loukauskis

 • Miriam Stein portait

  Miriam Stein

  Natascha Stark

 • Veerle Baetens portait

  Veerle Baetens

  Alicia Verbeeck

Trailers

The Team

Benieuwd naar The Team? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Team draait.

The Team in de bioscoop

The Team draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Team.

The Team streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Team te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Team een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Team zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Team torrent

Op zoek naar een torrent van The Team? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Team zonder zorgen.

The Team downloaden

Als The Team binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Team trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Team de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.