The Team
%
69

The Team

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Team

Moeite met waar je nou The Team moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Team

Samenvatting

Een Europees rechercheteam, bestaande uit een Deense, Duitse en Vlaamse inspecteur, onderzoekt de grensoverschrijdende misdaden van een Europese criminele organisatie.

Regisseur en acteurs

 • Kasper Gaardsøe portrait

  Kasper Gaardsøe

  Director

 • Lars Mikkelsen portait

  Lars Mikkelsen

  Harald Bjorn

 • Jasmin Gerat portait

  Jasmin Gerat

  Jackie Mueller

 • Andreas Pietschmann portait

  Andreas Pietschmann

  Elias Mueller

 • Filip Peeters portait

  Filip Peeters

  Bruno Kopmann

 • Sunnyi Melles portait

  Sunnyi Melles

  Iris Gabler

 • Nadeshda Brennicke portait

  Nadeshda Brennicke

  Dahlia Loukauskis

 • Miriam Stein portait

  Miriam Stein

  Natascha Stark

 • Veerle Baetens portait

  Veerle Baetens

  Alicia Verbeeck

Trailers

The Team

Veel gehoord over The Team en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Team heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Team streamen

Wil je The Team, de movie met Lars Mikkelsen, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Team zelfs gratis kijken.

The Team downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Team ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Team er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Team torrent

Op zoek naar een torrent van The Team? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Team te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Team trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Team. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.