The Terminal
%
73

The Terminal

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Terminal

Moeite met waar je nou The Terminal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Terminal

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Viktor Navorski komt op Kennedy Airport in New York aan en hoort dat er in zijn vaderland in Oost-Europa een staatsgreep is gepleegd. Hij moet zien te overleven op het vliegveld totdat de rust is teruggekeerd, want zijn papieren zijn niet meer geldig. Alleen de stewardess Amelia lijkt zich zijn lot aan te trekken.

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portrait

  Steven Spielberg

  director

 • Jude Ciccolella portrait

  Jude Ciccolella

  actor

 • Eddie Jones portrait

  Eddie Jones

  actor

 • Zoe Saldana portrait

  Zoe Saldana

  actor

 • Kumar Pallana portrait

  Kumar Pallana

  actor

 • Barry Shabaka Henley portrait

  Barry Shabaka Henley

  actor

 • Diego Luna portrait

  Diego Luna

  actor

 • Chi McBride portrait

  Chi McBride

  actor

 • Stanley Tucci portrait

  Stanley Tucci

  actor

 • Catherine Zeta-Jones portrait

  Catherine Zeta-Jones

  actor

 • Tom Hanks portrait

  Tom Hanks

  actor

Trailers

The Terminal

Zin om The Terminal lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Terminal te bekijken voor je op een rijtje.

The Terminal downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Terminal downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Terminal. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Terminal er ook in SD heel goed uit.

The Terminal streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Terminal net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Terminal hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Terminal helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Terminal torrent

Denk je dat je om The Terminal te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Terminal trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Terminal de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.