The Terminal
%
73

The Terminal

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Terminal

Moeite met waar je nou The Terminal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Terminal

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Viktor Navorski komt op Kennedy Airport in New York aan en hoort dat er in zijn vaderland in Oost-Europa een staatsgreep is gepleegd. Hij moet zien te overleven op het vliegveld totdat de rust is teruggekeerd, want zijn papieren zijn niet meer geldig. Alleen de stewardess Amelia lijkt zich zijn lot aan te trekken.

Regisseur en acteurs

 • Steven Spielberg portrait

  Steven Spielberg

  director

 • Jude Ciccolella portrait

  Jude Ciccolella

  actor

 • Eddie Jones portrait

  Eddie Jones

  actor

 • Zoe Saldana portrait

  Zoe Saldana

  actor

 • Kumar Pallana portrait

  Kumar Pallana

  actor

 • Barry Shabaka Henley portrait

  Barry Shabaka Henley

  actor

 • Diego Luna portrait

  Diego Luna

  actor

 • Chi McBride portrait

  Chi McBride

  actor

 • Stanley Tucci portrait

  Stanley Tucci

  actor

 • Catherine Zeta-Jones portrait

  Catherine Zeta-Jones

  actor

 • Tom Hanks portrait

  Tom Hanks

  actor

Trailers

The Terminal

Benieuwd naar The Terminal? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Terminal kunt bekijken.

The Terminal streamen

Wil je The Terminal streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Terminal gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Terminal downloaden

movies als The Terminal kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Terminal. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Terminal. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Terminal torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Terminal te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Terminal trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Terminal je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!