The Third Murder
%
80

The Third Murder

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Third Murder

Moeite met waar je nou The Third Murder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Third Murder

Samenvatting

THE THIRD MURDER is de nieuwe film van internationaal gerenommeerde Japanse regisseur Kore-eda Hirokazu (LIKE FATHER, LIKE SON). Deze thriller vertelt het aangrijpende verhaal van een advocaat die probeert de waarheid te achterhalen terwijl hij gaandeweg zijn vertrouwen in het recht verliest.

Regisseur en acteurs

 • Hirokazu Koreeda portait

  Hirokazu Koreeda

  Director

 • Masaharu Fukuyama portait

  Masaharu Fukuyama

  Tomoaki Shigemori

 • Koji Yakusho portait

  Koji Yakusho

  Masumi

 • Suzu Hirose portait

  Suzu Hirose

  Sakie Yamanaka

 • Yuki Saito portait

  Yuki Saito

  Sakie's mother

 • Kotaro Yoshida portait

  Kotaro Yoshida

  Daisuke Settsu

 • Shinnosuke Mitsushima portait

  Shinnosuke Mitsushima

  Kawashima

 • Izumi Matsuoka portrait

  Izumi Matsuoka

  Akiko Hattori

 • Mikako Ichikawa portait

  Mikako Ichikawa

  Shinohara

 • Isao Hashizume portait

  Isao Hashizume

  Akihisa Shigemori

Trailers

The Third Murder

The Third Murder streamen

The Third Murder streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Third Murder downloaden

Zin om The Third Murder te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Third Murder te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Third Murder torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Third Murder makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Third Murder trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Third Murder jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.