The Third Murder
%
80

The Third Murder

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Third Murder

Moeite met waar je nou The Third Murder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Third Murder

Samenvatting

THE THIRD MURDER is de nieuwe film van internationaal gerenommeerde Japanse regisseur Kore-eda Hirokazu (LIKE FATHER, LIKE SON). Deze thriller vertelt het aangrijpende verhaal van een advocaat die probeert de waarheid te achterhalen terwijl hij gaandeweg zijn vertrouwen in het recht verliest.

Regisseur en acteurs

 • Hirokazu Koreeda portait

  Hirokazu Koreeda

  Director

 • Masaharu Fukuyama portait

  Masaharu Fukuyama

  Tomoaki Shigemori

 • Koji Yakusho portait

  Koji Yakusho

  Masumi

 • Suzu Hirose portait

  Suzu Hirose

  Sakie Yamanaka

 • Yuki Saito portait

  Yuki Saito

  Sakie's mother

 • Kotaro Yoshida portait

  Kotaro Yoshida

  Daisuke Settsu

 • Shinnosuke Mitsushima portait

  Shinnosuke Mitsushima

  Kawashima

 • Izumi Matsuoka portrait

  Izumi Matsuoka

  Akiko Hattori

 • Mikako Ichikawa portait

  Mikako Ichikawa

  Shinohara

 • Isao Hashizume portait

  Isao Hashizume

  Akihisa Shigemori

Trailers

The Third Murder

Veel gehoord over The Third Murder en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Third Murder heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Third Murder streamen

Wil je The Third Murder, de movie met Masaharu Fukuyama, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Third Murder zelfs gratis kijken.

The Third Murder downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Third Murder ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Third Murder er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Third Murder torrent

Op zoek naar een torrent van The Third Murder? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Third Murder te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Third Murder trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Third Murder. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.