The Violin Player
%
50

The Violin Player

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Violin Player

Moeite met waar je nou The Violin Player moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Violin Player

Samenvatting

De veelgeprezen violiste Karin moet haar carrière beëindigen na een auto-ongeluk, waardoor ze haar fijne motoriek verliest, en niet meer in staat is haar viool te bespelen. Karin begint met lesgeven aan jonge violisten. Hierbij leert ze de 20 jaar jongere veelbelovende student Antti kennen in wie ze dezelfde passie herkent. Als ze verliefd worden ontstaat een gepassioneerde affaire waarbij Karin veel op het spel zet. De drang om de top te bereiken en hun passie om de beste te zijn vereist echter ook vele opofferingen… The Violin Player is een romantisch drama over het opgeven van dromen en je laten leiden door ambitie.

Regisseur en acteurs

 • Paavo Westerberg portrait

  Paavo Westerberg

  Director

 • Kim Bodnia portait

  Kim Bodnia

  Björn Darren

 • Samuli Edelmann portait

  Samuli Edelmann

  Jaakko

 • Matleena Kuusniemi portait

  Matleena Kuusniemi

  Karin Nordström

 • Olavi Uusivirta portait

  Olavi Uusivirta

  Antti

Trailers

The Violin Player

Benieuwd naar The Violin Player? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Violin Player draait.

The Violin Player in de bioscoop

The Violin Player draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Violin Player.

The Violin Player streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Violin Player te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Violin Player een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Violin Player zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Violin Player torrent

Op zoek naar een torrent van The Violin Player? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Violin Player zonder zorgen.

The Violin Player downloaden

Als The Violin Player binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Violin Player trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Violin Player de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.