The White Crow

The White Crow

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The White Crow

Moeite met waar je nou The White Crow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The White Crow

Bekijk nog 26 bronnen

Weten in welke bioscopen The White Crow draait?

Samenvatting

The White Crow, geregisseerd door Ralph Fiennes, vertelt het waargebeurde verhaal van Rudolf Noerejev, een unieke danser die de wereld van ballet voorgoed veranderde. We zien hoe Noerejevs jeugd werd getekend door armoede in de Sovjet-stad Ufa en zijn opkomst als danser in Leningrad. Wanneer hij in het begin van de jaren '60 reist naar Parijs, op dat moment het epicentrum van de Westerse cultuur, wordt hij nauwlettend in de gaten gehouden door KGB-agenten wat leidt tot een ijzingwekkende confrontatie op de luchthaven van Le Bourget.

Regisseur en acteurs

 • Ralph Fiennes portait

  Ralph Fiennes

  Director

 • Oleg Ivenko portait

  Oleg Ivenko

  Rudolf Nureyev

 • Ralph Fiennes portait

  Ralph Fiennes

  Alexander Pushkin

 • Adèle Exarchopoulos portait

  Adèle Exarchopoulos

  Clara Saint

 • Sergei Polunin portait

  Sergei Polunin

  Yuri Soloviev

 • Louis Hofmann portait

  Louis Hofmann

  Teja Kremke

 • Olivier Rabourdin portait

  Olivier Rabourdin

  Alexinsky

 • Raphaël Personnaz portait

  Raphaël Personnaz

  Pierre Lacotte

 • Chulpan Khamatova portait

  Chulpan Khamatova

  Xenia

 • Zach Avery portrait

  Zach Avery

  Michael Jones

 • Yves Heck portait

  Yves Heck

  Jagaud-Lachaume

 • Calypso Valois portait

  Calypso Valois

  Actor

 • Mar Sodupe portait

  Mar Sodupe

  Helena Romero

 • Nadezhda Markina portait

  Nadezhda Markina

  bureaucrat

Trailers

The White Crow

Benieuwd naar The White Crow? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The White Crow draait.

The White Crow in de bioscoop

The White Crow draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The White Crow.

The White Crow streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The White Crow te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The White Crow een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The White Crow zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The White Crow torrent

Op zoek naar een torrent van The White Crow? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The White Crow zonder zorgen.

The White Crow downloaden

Als The White Crow binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The White Crow trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The White Crow de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.