The White Crow

The White Crow

Bekijk de trailer

Kijk The White Crow

Moeite met waar je nou The White Crow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The White Crow, geregisseerd door Ralph Fiennes, vertelt het waargebeurde verhaal van Rudolf Noerejev, een unieke danser die de wereld van ballet voorgoed veranderde. We zien hoe Noerejevs jeugd werd getekend door armoede in de Sovjet-stad Ufa en zijn opkomst als danser in Leningrad. Wanneer hij in het begin van de jaren '60 reist naar Parijs, op dat moment het epicentrum van de Westerse cultuur, wordt hij nauwlettend in de gaten gehouden door KGB-agenten wat leidt tot een ijzingwekkende confrontatie op de luchthaven van Le Bourget.

Regisseur en acteurs

 • Ralph Fiennes portait

  Ralph Fiennes

  Director

 • Oleg Ivenko portait

  Oleg Ivenko

  Rudolf Nureyev

 • Ralph Fiennes portait

  Ralph Fiennes

  Alexander Pushkin

 • Adèle Exarchopoulos portait

  Adèle Exarchopoulos

  Clara Saint

 • Sergei Polunin portait

  Sergei Polunin

  Yuri Soloviev

 • Louis Hofmann portait

  Louis Hofmann

  Teja Kremke

 • Olivier Rabourdin portait

  Olivier Rabourdin

  Alexinsky

 • Raphaël Personnaz portait

  Raphaël Personnaz

  Pierre Lacotte

 • Chulpan Khamatova portait

  Chulpan Khamatova

  Xenia

 • Zach Avery portrait

  Zach Avery

  Michael Jones

 • Yves Heck portait

  Yves Heck

  Jagaud-Lachaume

 • Calypso Valois portait

  Calypso Valois

  Actor

 • Mar Sodupe portait

  Mar Sodupe

  Helena Romero

 • Nadezhda Markina portait

  Nadezhda Markina

  bureaucrat

Trailers

The White Crow

Op zoek naar The White Crow? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The White Crow streamen

Het streamen van movies als The White Crow heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The White Crow waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The White Crow dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The White Crow downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The White Crow te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The White Crow torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The White Crow trailer

Weet je nog niet zeker of The White Crow jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.