Greta

Greta

Bekijk de trailer

Kijk Greta

Moeite met waar je nou Greta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De jonge Frances (Chloë Grace Moretz) leeft in New York met haar beste vriendin, maar mist haar net overleden moeder. Wanneer ze op een dag de oudere weduwe Greta (Isabelle Huppert) ontmoet, ontstaat er een ongewone, intieme vriendschap. Maar al gauw blijkt dat de weduwe een sinister geheim met zich meedraagt. Chloë Grace Moretz en Isabelle Huppert schitteren in deze sfeervolle en bloedstollende thriller van Oscar® winnaar Neil Jordan (Interview with the Vampire, The Crying Game). De producenten van Greta zijn bekend van onder andere The Age of Adaline, Inglourious Basterds en Good Will Hunting.

Regisseur en acteurs

 • Neil Jordan portait

  Neil Jordan

  Director

 • Chloë Grace Moretz portait

  Chloë Grace Moretz

  Actor

 • Maika Monroe portait

  Maika Monroe

  Actor

 • Chloë Grace Moretz portait

  Chloë Grace Moretz

  Frances

 • Maika Monroe portait

  Maika Monroe

  Erica

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Actor

Trailers

Greta

Veel gehoord over Greta en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Greta heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Greta streamen

Wil je Greta, de movie met Chloë Grace Moretz, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Greta zelfs gratis kijken.

Greta downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Greta ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Greta er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Greta torrent

Op zoek naar een torrent van Greta? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Greta te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Greta trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Greta. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.