Greta
Bekijk de trailer

Kijk Greta

Moeite met waar je nou Greta moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Greta

Bekijk nog 27 bronnen

Weten in welke bioscopen Greta draait?

Samenvatting

De jonge Frances (Chloë Grace Moretz) leeft in New York met haar beste vriendin, maar mist haar net overleden moeder. Wanneer ze op een dag de oudere weduwe Greta (Isabelle Huppert) ontmoet, ontstaat er een ongewone, intieme vriendschap. Maar al gauw blijkt dat de weduwe een sinister geheim met zich meedraagt. Chloë Grace Moretz en Isabelle Huppert schitteren in deze sfeervolle en bloedstollende thriller van Oscar® winnaar Neil Jordan (Interview with the Vampire, The Crying Game). De producenten van Greta zijn bekend van onder andere The Age of Adaline, Inglourious Basterds en Good Will Hunting.

Regisseur en acteurs

 • Neil Jordan portait

  Neil Jordan

  Director

 • Chloë Grace Moretz portait

  Chloë Grace Moretz

  Actor

 • Maika Monroe portait

  Maika Monroe

  Actor

 • Chloë Grace Moretz portait

  Chloë Grace Moretz

  Frances

 • Maika Monroe portait

  Maika Monroe

  Erica

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Actor

Trailers

Greta

Benieuwd naar Greta? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Greta draait.

Greta in de bioscoop

Greta draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Greta.

Greta streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Greta te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Greta een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Greta zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Greta torrent

Op zoek naar een torrent van Greta? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Greta zonder zorgen.

Greta downloaden

Als Greta binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Greta trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Greta de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.