The Wild Pear Tree

The Wild Pear Tree

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Wild Pear Tree

Moeite met waar je nou The Wild Pear Tree moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Wild Pear Tree

Samenvatting

Sinan droomt er al jaren van om schrijver te worden en keert na zijn studie terug naar zijn geboortedorp in Anatolië om zijn eerste werk te laten publiceren. Hij doet zijn uiterste best om de publicatie voor elkaar te krijgen, maar de schulden van zijn vader gooien onverwacht roet in het eten.

Regisseur en acteurs

 • Nuri Bilge Ceylan portait

  Nuri Bilge Ceylan

  Director

 • Hazar Ergüçlü portait

  Hazar Ergüçlü

  Actor

 • Ahmet Rıfat Şungar portait

  Ahmet Rıfat Şungar

  Ali Riza

 • Murat Cemcir portait

  Murat Cemcir

  Actor

 • Ercüment Balakoğlu portrait

  Ercüment Balakoğlu

  Actor

Trailers

The Wild Pear Tree

Benieuwd naar The Wild Pear Tree? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar The Wild Pear Tree draait.

The Wild Pear Tree in de bioscoop

The Wild Pear Tree draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Wild Pear Tree.

The Wild Pear Tree streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Wild Pear Tree te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat The Wild Pear Tree een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Wild Pear Tree zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Wild Pear Tree torrent

Op zoek naar een torrent van The Wild Pear Tree? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Wild Pear Tree zonder zorgen.

The Wild Pear Tree downloaden

Als The Wild Pear Tree binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Wild Pear Tree trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Wild Pear Tree de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.