The Wind That Shakes the Barley
%
75

The Wind That Shakes the Barley

Bekijk de trailer

Kijk The Wind That Shakes the Barley

Moeite met waar je nou The Wind That Shakes the Barley moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ierland, 1920. Arbeiders verenigen zich in de paramilitaire organisatie Irish Republican Army om weerstand te bieden aan de 'Black and Tans': Engelse knokploegen die naar Ierland worden gestuurd om de Ierse opstand de kop in te drukken. Damien is net afgestudeerd als dokter en staat op het punt Ierland te verlaten om te gaan werken in een Londens ziekenhuis. Maar wanneer hij ziet hoe een vriend van hem wordt doodgeslagen door de Black and Tans, besluit hij in Ierland te blijven. Hij voegt zich bij de IRA-brigade van zijn broer Teddy. Samen strijden de broers voor de vrijheid van Ierland. Wanneer de vrijheidstrijders de bovenhand beginnen te halen, kan er een bestand gesloten worden. Maar dat blijkt van korte duur te zijn. Een deel van de vrijheidsstrijders aanvaardt een verdrag met de Engelsen dat door een andere groep verworpen wordt. De Ieren, die vroeger zij aan zij streden tegen de Engelsen, keren zich nu tegen elkaar en er breekt een burgeroorlog uit.

Regisseur en acteurs

 • Ken Loach portait

  Ken Loach

  Director

 • Cillian Murphy portait

  Cillian Murphy

  Damien O'Donovan

 • Pádraic Delaney portait

  Pádraic Delaney

  Teddy

 • Liam Cunningham portait

  Liam Cunningham

  Dan

 • Orla Fitzgerald portait

  Orla Fitzgerald

  Sinead

 • Gerard Kearney portrait

  Gerard Kearney

  Donnacha

 • William Ruane portait

  William Ruane

  Gogan

 • Roger Allam portait

  Roger Allam

  John Hamilton

 • Laurence Barry portrait

  Laurence Barry

  Micheail

 • Sabrina Barry portrait

  Sabrina Barry

  Julia

 • Kieran Aherne portrait

  Kieran Aherne

  Sweeney

 • Scott Peden portrait

  Scott Peden

  Black and Tan Soldier

Trailers

The Wind That Shakes the Barley

Veel gehoord over The Wind That Shakes the Barley en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Wind That Shakes the Barley heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Wind That Shakes the Barley streamen

Wil je The Wind That Shakes the Barley, de movie met Cillian Murphy, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Wind That Shakes the Barley zelfs gratis kijken.

The Wind That Shakes the Barley downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Wind That Shakes the Barley ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Wind That Shakes the Barley er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Wind That Shakes the Barley torrent

Op zoek naar een torrent van The Wind That Shakes the Barley? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Wind That Shakes the Barley te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Wind That Shakes the Barley trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Wind That Shakes the Barley. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.