The Wind That Shakes the Barley
%
75

The Wind That Shakes the Barley

Bekijk de trailer

Kijk The Wind That Shakes the Barley

Moeite met waar je nou The Wind That Shakes the Barley moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Ierland, 1920. Arbeiders verenigen zich in de paramilitaire organisatie Irish Republican Army om weerstand te bieden aan de 'Black and Tans': Engelse knokploegen die naar Ierland worden gestuurd om de Ierse opstand de kop in te drukken. Damien is net afgestudeerd als dokter en staat op het punt Ierland te verlaten om te gaan werken in een Londens ziekenhuis. Maar wanneer hij ziet hoe een vriend van hem wordt doodgeslagen door de Black and Tans, besluit hij in Ierland te blijven. Hij voegt zich bij de IRA-brigade van zijn broer Teddy. Samen strijden de broers voor de vrijheid van Ierland. Wanneer de vrijheidstrijders de bovenhand beginnen te halen, kan er een bestand gesloten worden. Maar dat blijkt van korte duur te zijn. Een deel van de vrijheidsstrijders aanvaardt een verdrag met de Engelsen dat door een andere groep verworpen wordt. De Ieren, die vroeger zij aan zij streden tegen de Engelsen, keren zich nu tegen elkaar en er breekt een burgeroorlog uit.

Regisseur en acteurs

 • Ken Loach portait

  Ken Loach

  Director

 • Cillian Murphy portait

  Cillian Murphy

  Damien O'Donovan

 • Pádraic Delaney portait

  Pádraic Delaney

  Teddy

 • Liam Cunningham portait

  Liam Cunningham

  Dan

 • Orla Fitzgerald portait

  Orla Fitzgerald

  Sinead

 • Gerard Kearney portrait

  Gerard Kearney

  Donnacha

 • William Ruane portait

  William Ruane

  Gogan

 • Roger Allam portait

  Roger Allam

  John Hamilton

 • Laurence Barry portrait

  Laurence Barry

  Micheail

 • Sabrina Barry portrait

  Sabrina Barry

  Julia

 • Kieran Aherne portrait

  Kieran Aherne

  Sweeney

 • Scott Peden portrait

  Scott Peden

  Black and Tan Soldier

Trailers

The Wind That Shakes the Barley

Wil je The Wind That Shakes the Barley kijken? De movie van Ken Loach uit 2006 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Wind That Shakes the Barley op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Wind That Shakes the Barley met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Wind That Shakes the Barley downloaden

Het downloaden van The Wind That Shakes the Barley is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Wind That Shakes the Barley ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Wind That Shakes the Barley streamen

Het streamen van The Wind That Shakes the Barley heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Wind That Shakes the Barley online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Wind That Shakes the Barley kijkt. Ideaal!

The Wind That Shakes the Barley torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Wind That Shakes the Barley. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Wind That Shakes the Barley trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Wind That Shakes the Barley voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.