The Wind That Shakes the Barley
%
75

The Wind That Shakes the Barley

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Wind That Shakes the Barley

Moeite met waar je nou The Wind That Shakes the Barley moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Wind That Shakes the Barley

Samenvatting

Ierland, 1920. Arbeiders verenigen zich in de paramilitaire organisatie Irish Republican Army om weerstand te bieden aan de 'Black and Tans': Engelse knokploegen die naar Ierland worden gestuurd om de Ierse opstand de kop in te drukken. Damien is net afgestudeerd als dokter en staat op het punt Ierland te verlaten om te gaan werken in een Londens ziekenhuis. Maar wanneer hij ziet hoe een vriend van hem wordt doodgeslagen door de Black and Tans, besluit hij in Ierland te blijven. Hij voegt zich bij de IRA-brigade van zijn broer Teddy. Samen strijden de broers voor de vrijheid van Ierland. Wanneer de vrijheidstrijders de bovenhand beginnen te halen, kan er een bestand gesloten worden. Maar dat blijkt van korte duur te zijn. Een deel van de vrijheidsstrijders aanvaardt een verdrag met de Engelsen dat door een andere groep verworpen wordt. De Ieren, die vroeger zij aan zij streden tegen de Engelsen, keren zich nu tegen elkaar en er breekt een burgeroorlog uit.

Regisseur en acteurs

 • Ken Loach portait

  Ken Loach

  Director

 • Cillian Murphy portait

  Cillian Murphy

  Damien O'Donovan

 • Pádraic Delaney portait

  Pádraic Delaney

  Teddy

 • Liam Cunningham portait

  Liam Cunningham

  Dan

 • Orla Fitzgerald portait

  Orla Fitzgerald

  Sinead

 • Gerard Kearney portrait

  Gerard Kearney

  Donnacha

 • William Ruane portait

  William Ruane

  Gogan

 • Roger Allam portait

  Roger Allam

  John Hamilton

 • Laurence Barry portrait

  Laurence Barry

  Micheail

 • Sabrina Barry portrait

  Sabrina Barry

  Julia

 • Kieran Aherne portrait

  Kieran Aherne

  Sweeney

 • Scott Peden portrait

  Scott Peden

  Black and Tan Soldier

Trailers

The Wind That Shakes the Barley

Benieuwd naar The Wind That Shakes the Barley? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Wind That Shakes the Barley kunt bekijken.

The Wind That Shakes the Barley streamen

Wil je The Wind That Shakes the Barley streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Wind That Shakes the Barley gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Wind That Shakes the Barley downloaden

movies als The Wind That Shakes the Barley kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Wind That Shakes the Barley. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Wind That Shakes the Barley. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Wind That Shakes the Barley torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Wind That Shakes the Barley te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Wind That Shakes the Barley trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Wind That Shakes the Barley je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!