The Wind That Shakes the Barley
%
75

The Wind That Shakes the Barley

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Wind That Shakes the Barley

Moeite met waar je nou The Wind That Shakes the Barley moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Wind That Shakes the Barley

Samenvatting

Ierland, 1920. Arbeiders verenigen zich in de paramilitaire organisatie Irish Republican Army om weerstand te bieden aan de 'Black and Tans': Engelse knokploegen die naar Ierland worden gestuurd om de Ierse opstand de kop in te drukken. Damien is net afgestudeerd als dokter en staat op het punt Ierland te verlaten om te gaan werken in een Londens ziekenhuis. Maar wanneer hij ziet hoe een vriend van hem wordt doodgeslagen door de Black and Tans, besluit hij in Ierland te blijven. Hij voegt zich bij de IRA-brigade van zijn broer Teddy. Samen strijden de broers voor de vrijheid van Ierland. Wanneer de vrijheidstrijders de bovenhand beginnen te halen, kan er een bestand gesloten worden. Maar dat blijkt van korte duur te zijn. Een deel van de vrijheidsstrijders aanvaardt een verdrag met de Engelsen dat door een andere groep verworpen wordt. De Ieren, die vroeger zij aan zij streden tegen de Engelsen, keren zich nu tegen elkaar en er breekt een burgeroorlog uit.

Regisseur en acteurs

 • Ken Loach portait

  Ken Loach

  Director

 • Cillian Murphy portait

  Cillian Murphy

  Damien O'Donovan

 • Pádraic Delaney portait

  Pádraic Delaney

  Teddy

 • Liam Cunningham portait

  Liam Cunningham

  Dan

 • Orla Fitzgerald portait

  Orla Fitzgerald

  Sinead

 • Gerard Kearney portrait

  Gerard Kearney

  Donnacha

 • William Ruane portait

  William Ruane

  Gogan

 • Roger Allam portait

  Roger Allam

  John Hamilton

 • Laurence Barry portrait

  Laurence Barry

  Micheail

 • Sabrina Barry portrait

  Sabrina Barry

  Julia

 • Kieran Aherne portrait

  Kieran Aherne

  Sweeney

 • Scott Peden portrait

  Scott Peden

  Black and Tan Soldier

Trailers

The Wind That Shakes the Barley

The Wind That Shakes the Barley streamen

The Wind That Shakes the Barley streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Wind That Shakes the Barley downloaden

Zin om The Wind That Shakes the Barley te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Wind That Shakes the Barley te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Wind That Shakes the Barley torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Wind That Shakes the Barley makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Wind That Shakes the Barley trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Wind That Shakes the Barley jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.