The Wolf's Call
%
84

The Wolf's Call

Bekijk de trailer

Kijk The Wolf's Call

Moeite met waar je nou The Wolf's Call moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Aan boord van een Franse nucleaire onderzeeër heeft een jonge officier het uitzonderlijke talent om de geluiden van vijandige onderzeeërs te identificeren. Als hij een foute inschatting maakt zet hij niet alleen zijn reputatie op het spel, maar ook de levens van de hele bemanning. Hij is vastberaden om hun vertrouwen terug te winnen, maar wordt tot het uiterste op de proef gesteld als hij in een gevaarlijke crisis terecht komt die kan ontaarden in een nucleaire wereldoorlog.

Regisseur en acteurs

 • Antonin Baudry portrait

  Antonin Baudry

  Director

 • François Civil portait

  François Civil

  Chanteraide

 • Omar Sy portait

  Omar Sy

  D'Orsi

 • Reda Kateb portait

  Reda Kateb

  Grandchamp

 • Mathieu Kassovitz portait

  Mathieu Kassovitz

  Alfost

 • Paula Beer portait

  Paula Beer

  Diana

 • Stefan Godin portait

  Stefan Godin

  Actor

Trailers

The Wolf's Call

Zin om The Wolf's Call lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Wolf's Call te bekijken voor je op een rijtje.

The Wolf's Call downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Wolf's Call downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Wolf's Call. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Wolf's Call er ook in SD heel goed uit.

The Wolf's Call streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Wolf's Call net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Wolf's Call hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Wolf's Call helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Wolf's Call torrent

Denk je dat je om The Wolf's Call te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Wolf's Call trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Wolf's Call de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.