The World According to Garp
%
72

The World According to Garp

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The World According to Garp

Moeite met waar je nou The World According to Garp moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The World According to Garp

Samenvatting

Garp is de zoon van Jenny Fields, een ongetrouwde en onorthodoxe feministe. Garps leven wordt helemaal gestuurd door zijn dominante moeder. Alles wat zij onderneemt om Garps wereldvisie te verbreden, bezorgt haar zoon meer angsten en fobieën. Garp wil graag schrijver worden en net op het moment dat hij daarin slaagt, verschijnt ook het eerste feministische manifest van zijn moeder. Zo lijkt hij heel zijn leven lang door haar overvleugeld te worden en al heeft hij uiteindelijk ook wel succes als schrijver en is hij gelukkig getrouwd met zijn schoolliefje Helen, toch blijft hij altijd wat jaloers op zijn rechtlijnige en onverschrokken moeder.

Regisseur en acteurs

 • George Roy Hill portait

  George Roy Hill

  Director

 • Robin Williams portait

  Robin Williams

  T.S. Garp

 • Mary Beth Hurt portait

  Mary Beth Hurt

  Helen Holm

 • Glenn Close portait

  Glenn Close

  Jenny Fields

 • John Lithgow portait

  John Lithgow

  Roberta Muldoon

 • Hume Cronyn portait

  Hume Cronyn

  Mr. Fields

 • Jessica Tandy portait

  Jessica Tandy

  Mrs. Fields

 • Swoosie Kurtz portait

  Swoosie Kurtz

  The Hooker

 • Peter Michael Goetz portait

  Peter Michael Goetz

  John Wolfe

 • Jenny Wright portait

  Jenny Wright

  Cushie

 • John Irving portait

  John Irving

  Referee

 • Amanda Plummer portait

  Amanda Plummer

  Ellen James

 • Bette Henritze portrait

  Bette Henritze

  Woman Candidate

 • Katherine Borowitz portait

  Katherine Borowitz

  Rachel

 • Kate McGregor-Stewart portrait

  Kate McGregor-Stewart

  Real Estate Lady

Trailers

The World According to Garp

Op zoek naar The World According to Garp? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The World According to Garp streamen

Het streamen van movies als The World According to Garp heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The World According to Garp waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The World According to Garp dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The World According to Garp downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The World According to Garp te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The World According to Garp torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The World According to Garp trailer

Weet je nog niet zeker of The World According to Garp jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.