The World's End
%
70

The World's End

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The World's End

Moeite met waar je nou The World's End moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The World's End

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Na Shaun of the Dead en Hot Fuzz zijn Simon Pegg, Nick Frost en regisseur Edgar Wright terug voor een kroegentocht naar het einde van de wereld.

Regisseur en acteurs

 • Edgar Wright portrait

  Edgar Wright

  Director

 • Simon Pegg portrait

  Simon Pegg

  Actor

 • Nick Frost portrait

  Nick Frost

  Actor

 • Martin Freeman portrait

  Martin Freeman

  Actor

 • Paddy Considine portrait

  Paddy Considine

  Actor

 • Eddie Marsan portrait

  Eddie Marsan

  Actor

 • Rosamund Pike portrait

  Rosamund Pike

  Actor

Trailers

The World's End

Benieuwd naar The World's End? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The World's End kunt bekijken.

The World's End streamen

Wil je The World's End streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The World's End gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The World's End downloaden

movies als The World's End kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The World's End. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The World's End. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The World's End torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The World's End te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The World's End trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The World's End je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!