The World's End
%
70

The World's End

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The World's End

Moeite met waar je nou The World's End moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The World's End

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Na Shaun of the Dead en Hot Fuzz zijn Simon Pegg, Nick Frost en regisseur Edgar Wright terug voor een kroegentocht naar het einde van de wereld.

Regisseur en acteurs

 • Edgar Wright portrait

  Edgar Wright

  Director

 • Simon Pegg portrait

  Simon Pegg

  Actor

 • Nick Frost portrait

  Nick Frost

  Actor

 • Martin Freeman portrait

  Martin Freeman

  Actor

 • Paddy Considine portrait

  Paddy Considine

  Actor

 • Eddie Marsan portrait

  Eddie Marsan

  Actor

 • Rosamund Pike portrait

  Rosamund Pike

  Actor

Trailers

The World's End

Wil je The World's End kijken? De movie van Edgar Wright uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The World's End op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The World's End met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The World's End downloaden

Het downloaden van The World's End is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The World's End ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The World's End streamen

Het streamen van The World's End heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The World's End online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The World's End kijkt. Ideaal!

The World's End torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The World's End. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The World's End trailer

Bekijk eerst even de trailer van The World's End voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.