They Shall Not Grow Old
%
100

They Shall Not Grow Old

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk They Shall Not Grow Old

Moeite met waar je nou They Shall Not Grow Old moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor They Shall Not Grow Old

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen They Shall Not Grow Old draait?

Samenvatting

Tussen 1914 en 1918 veranderde een wereldwijd conflict de geschiedenis. Maar in werkelijkheid was het geen zwart-witte wereld zonder geluid. Ga terug in de tijd en beleef die periode met de mensen die erbij waren. They Shall Not Grow Old is een grensverleggende documentaire van Oscar®-winnaar Peter Jackson (The Lord of the Rings Trilogy, The Hobbit Trilogy), naar aanleiding van de honderdjarige herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog. Met geavanceerde technieken op het gebied van restauratie, kleur en 3D, en oorspronkelijke beelden die zorgvuldig zijn geselecteerd uit honderden uren aan filmmateriaal uit het archief van het Imperial War Museum (IWM), heeft Jackson een diepgaande en authentieke filmische belevenis gecreëerd. Het commentaar is afkomstig van de oorlogsveteranen zelf en geselecteerd uit meer dan 600 uur aan interviews uit de archieven van de BBC en het IWM. Dit is het verhaal van ‘De oorlog die een eind maakt aan alle oorlogen’, verteld door de soldaten die het meegemaakt hebben. Door het restaureren van de oorspronkelijke beelden ontstaat een helder en levendig beeld van de menselijke kant van de Eerste Wereldoorlog. De film toont de dagelijkse realiteit en de ervaringen van de soldaten aan het front: wat zij vinden van het conflict, hun kameraadschap, de noodzaak van humor tijdens de verschrikkingen, het leven in de loopgraven en tijdens periodes van rust. Dankzij de nieuwste technieken lijkt beeldmateriaal van honderd jaar geleden wel vandaag opgenomen. Het is zowel een herdenking als een eerbetoon aan een generatie die door een wereldoorlog voor altijd veranderde. They Shall Not Grow Old is geregisseerd door Peter Jackson en geproduceerd door Clare Olssen en Jackson. Ken Kamins, Tessa Ross

Regisseur en acteurs

  • Peter Jackson portait

    Peter Jackson

    Director

Trailers

They Shall Not Grow Old

Benieuwd naar They Shall Not Grow Old? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar They Shall Not Grow Old draait.

They Shall Not Grow Old in de bioscoop

They Shall Not Grow Old draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor They Shall Not Grow Old.

They Shall Not Grow Old streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra They Shall Not Grow Old te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat They Shall Not Grow Old een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je They Shall Not Grow Old zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

They Shall Not Grow Old torrent

Op zoek naar een torrent van They Shall Not Grow Old? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je They Shall Not Grow Old zonder zorgen.

They Shall Not Grow Old downloaden

Als They Shall Not Grow Old binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

They Shall Not Grow Old trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of They Shall Not Grow Old de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.