This Christmas
%
62

This Christmas

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk This Christmas

Moeite met waar je nou This Christmas moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor This Christmas

Samenvatting

De leden van de familie Whitfield komen voor het eerst in vier jaar samen om Kerst te vieren en grijpen deze gelegenheid aan om hun hart te luchten.

Regisseur en acteurs

 • Preston A. Whitmore II portrait

  Preston A. Whitmore II

  director

 • Lupe Ontiveros portrait

  Lupe Ontiveros

  actor

 • Lauren London portrait

  Lauren London

  actor

 • Sharon Leal portrait

  Sharon Leal

  actor

 • Columbus Short portrait

  Columbus Short

  actor

 • Laz Alonso portrait

  Laz Alonso

  actor

 • Keith Robinson portrait

  Keith Robinson

  actor

 • Chris Brown portrait

  Chris Brown

  actor

 • Loretta Devine portrait

  Loretta Devine

  actor

 • Idris Elba portrait

  Idris Elba

  actor

 • Delroy Lindo portrait

  Delroy Lindo

  actor

Trailers

This Christmas

Wil je This Christmas kijken? De movie vanuit 2007 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om This Christmas op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om This Christmas met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

This Christmas downloaden

Het downloaden van This Christmas is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je This Christmas ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

This Christmas streamen

Het streamen van This Christmas heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je This Christmas online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar This Christmas kijkt. Ideaal!

This Christmas torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van This Christmas. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

This Christmas trailer

Bekijk eerst even de trailer van This Christmas voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.