This Magnificent Cake!

This Magnificent Cake!

Bekijk de trailer

Kijk This Magnificent Cake!

Moeite met waar je nou This Magnificent Cake! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De animatiefilm This Magnificent Cake speelt zich af in koloniaal Afrika aan het eind van de 19de eeuw. De film vertelt het verhaal van vijf verschillende personages, een getroebleerde koning, een Pygmee van middelbare leeftijd die in een luxe hotel werkt, een mislukte zakenman op expeditie, een verdwaalde portier en een jonge deserteur.

Regisseur en acteurs

 • Emma De Swaef portrait

  Emma De Swaef

  Director

 • Marc James Roels portrait

  Marc James Roels

  Director

 • Angelo Tijssens portrait

  Angelo Tijssens

  Actor

 • Gaston Motambo portrait

  Gaston Motambo

  Actor

 • Goua Robert Grovogui portrait

  Goua Robert Grovogui

  Actor

 • Jan Decleir portait

  Jan Decleir

  Actor

 • Sébastien Dewaele portrait

  Sébastien Dewaele

  Actor

 • Wim Willaert portait

  Wim Willaert

  Actor

Trailers

This Magnificent Cake!

Zin om This Magnificent Cake! lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om This Magnificent Cake! te bekijken voor je op een rijtje.

This Magnificent Cake! downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je This Magnificent Cake! downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van This Magnificent Cake!. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet This Magnificent Cake! er ook in SD heel goed uit.

This Magnificent Cake! streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je This Magnificent Cake! net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je This Magnificent Cake! hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je This Magnificent Cake! helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

This Magnificent Cake! torrent

Denk je dat je om This Magnificent Cake! te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

This Magnificent Cake! trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of This Magnificent Cake! de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.