This Magnificent Cake!

This Magnificent Cake!

Bekijk de trailer

Kijk This Magnificent Cake!

Moeite met waar je nou This Magnificent Cake! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 20-12-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

De animatiefilm This Magnificent Cake speelt zich af in koloniaal Afrika aan het eind van de 19de eeuw. De film vertelt het verhaal van vijf verschillende personages, een getroebleerde koning, een Pygmee van middelbare leeftijd die in een luxe hotel werkt, een mislukte zakenman op expeditie, een verdwaalde portier en een jonge deserteur.

Regisseur en acteurs

 • Emma De Swaef portrait

  Emma De Swaef

  Director

 • Marc James Roels portrait

  Marc James Roels

  Director

 • Angelo Tijssens portrait

  Angelo Tijssens

  Actor

 • Gaston Motambo portrait

  Gaston Motambo

  Actor

 • Goua Robert Grovogui portrait

  Goua Robert Grovogui

  Actor

 • Jan Decleir portait

  Jan Decleir

  Actor

 • Sébastien Dewaele portrait

  Sébastien Dewaele

  Actor

 • Wim Willaert portait

  Wim Willaert

  Actor

Trailers

This Magnificent Cake!

Wil je This Magnificent Cake! kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

This Magnificent Cake! streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je This Magnificent Cake! niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je This Magnificent Cake! zelfs gratis bekijken.

This Magnificent Cake! downloaden

Wil je This Magnificent Cake! ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je This Magnificent Cake! overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

This Magnificent Cake! torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van This Magnificent Cake! is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

This Magnificent Cake! trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of This Magnificent Cake! de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.