This Magnificent Cake!

This Magnificent Cake!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk This Magnificent Cake!

Moeite met waar je nou This Magnificent Cake! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor This Magnificent Cake!

Samenvatting

De animatiefilm This Magnificent Cake speelt zich af in koloniaal Afrika aan het eind van de 19de eeuw. De film vertelt het verhaal van vijf verschillende personages, een getroebleerde koning, een Pygmee van middelbare leeftijd die in een luxe hotel werkt, een mislukte zakenman op expeditie, een verdwaalde portier en een jonge deserteur.

Regisseur en acteurs

 • Emma De Swaef portrait

  Emma De Swaef

  Director

 • Marc James Roels portrait

  Marc James Roels

  Director

 • Angelo Tijssens portrait

  Angelo Tijssens

  Actor

 • Gaston Motambo portrait

  Gaston Motambo

  Actor

 • Goua Robert Grovogui portrait

  Goua Robert Grovogui

  Actor

 • Jan Decleir portait

  Jan Decleir

  Actor

 • Sébastien Dewaele portrait

  Sébastien Dewaele

  Actor

 • Wim Willaert portait

  Wim Willaert

  Actor

Trailers

This Magnificent Cake!

Benieuwd naar This Magnificent Cake!? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar This Magnificent Cake! draait.

This Magnificent Cake! in de bioscoop

This Magnificent Cake! draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor This Magnificent Cake!.

This Magnificent Cake! streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra This Magnificent Cake! te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat This Magnificent Cake! een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je This Magnificent Cake! zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

This Magnificent Cake! torrent

Op zoek naar een torrent van This Magnificent Cake!? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je This Magnificent Cake! zonder zorgen.

This Magnificent Cake! downloaden

Als This Magnificent Cake! binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

This Magnificent Cake! trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of This Magnificent Cake! de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.