This Must Be the Place
%
67

This Must Be the Place

Nu kijken

Kijk This Must Be the Place

Moeite met waar je nou This Must Be the Place moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor This Must Be the Place

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Cheyenne is een ex-rockster. Op zijn vijftigste oogt hij nog steeds zeer gothic, en slijt hij zijn pensioen verveeld in Dublin. De dood van zijn vader, met wie hij amper contact had, leidt hem naar New York. Daar ontdekt hij diens ietwat aparte obsessie: zich te kunnen wreken op een ex-nazi voor de vernedering waar hij lang geleden het slachtoffer van was. Cheyenne beslist deze queeste voort te zetten en gaat op expeditie dwars door Amerika.

Regisseur en acteurs

 • Paolo Sorrentino portrait

  Paolo Sorrentino

  Director

 • Sean Penn portrait

  Sean Penn

  Actor

 • Tom Archdeacon portrait

  Tom Archdeacon

  Actor

 • Shea Whigham portrait

  Shea Whigham

  Actor

 • Frances McDormand portrait

  Frances McDormand

  Actor

 • Harry Dean Stanton portrait

  Harry Dean Stanton

  Actor

This Must Be the Place

Op zoek naar This Must Be the Place? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

This Must Be the Place streamen

Het streamen van movies als This Must Be the Place heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als This Must Be the Place waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je This Must Be the Place dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

This Must Be the Place downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als This Must Be the Place te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

This Must Be the Place torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

This Must Be the Place trailer

Weet je nog niet zeker of This Must Be the Place jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.