This Must Be the Place
%
67

This Must Be the Place

Nu kijken

Kijk This Must Be the Place

Moeite met waar je nou This Must Be the Place moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor This Must Be the Place

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Cheyenne is een ex-rockster. Op zijn vijftigste oogt hij nog steeds zeer gothic, en slijt hij zijn pensioen verveeld in Dublin. De dood van zijn vader, met wie hij amper contact had, leidt hem naar New York. Daar ontdekt hij diens ietwat aparte obsessie: zich te kunnen wreken op een ex-nazi voor de vernedering waar hij lang geleden het slachtoffer van was. Cheyenne beslist deze queeste voort te zetten en gaat op expeditie dwars door Amerika.

Regisseur en acteurs

 • Paolo Sorrentino portrait

  Paolo Sorrentino

  Director

 • Sean Penn portrait

  Sean Penn

  Actor

 • Tom Archdeacon portrait

  Tom Archdeacon

  Actor

 • Shea Whigham portrait

  Shea Whigham

  Actor

 • Frances McDormand portrait

  Frances McDormand

  Actor

 • Harry Dean Stanton portrait

  Harry Dean Stanton

  Actor

This Must Be the Place

Wil je This Must Be the Place kijken? De movie van Paolo Sorrentino uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om This Must Be the Place op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om This Must Be the Place met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

This Must Be the Place downloaden

Het downloaden van This Must Be the Place is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je This Must Be the Place ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

This Must Be the Place streamen

Het streamen van This Must Be the Place heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je This Must Be the Place online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar This Must Be the Place kijkt. Ideaal!

This Must Be the Place torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van This Must Be the Place. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

This Must Be the Place trailer

Bekijk eerst even de trailer van This Must Be the Place voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.