This Must Be the Place
%
67

This Must Be the Place

Nu kijken

Kijk This Must Be the Place

Moeite met waar je nou This Must Be the Place moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor This Must Be the Place

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Cheyenne is een ex-rockster. Op zijn vijftigste oogt hij nog steeds zeer gothic, en slijt hij zijn pensioen verveeld in Dublin. De dood van zijn vader, met wie hij amper contact had, leidt hem naar New York. Daar ontdekt hij diens ietwat aparte obsessie: zich te kunnen wreken op een ex-nazi voor de vernedering waar hij lang geleden het slachtoffer van was. Cheyenne beslist deze queeste voort te zetten en gaat op expeditie dwars door Amerika.

Regisseur en acteurs

 • Paolo Sorrentino portrait

  Paolo Sorrentino

  Director

 • Sean Penn portrait

  Sean Penn

  Actor

 • Tom Archdeacon portrait

  Tom Archdeacon

  Actor

 • Shea Whigham portrait

  Shea Whigham

  Actor

 • Frances McDormand portrait

  Frances McDormand

  Actor

 • Harry Dean Stanton portrait

  Harry Dean Stanton

  Actor

This Must Be the Place

This Must Be the Place streamen

This Must Be the Place streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

This Must Be the Place downloaden

Zin om This Must Be the Place te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als This Must Be the Place te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

This Must Be the Place torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als This Must Be the Place makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

This Must Be the Place trailer

Wil je er zeker van zijn dat This Must Be the Place jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.