Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken

Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken

Moeite met waar je nou Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken

Bekijk nog 109 bronnen

Weten in welke bioscopen Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken draait?

Samenvatting

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief? Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen - net als het maken van nieuwe vrienden - de nodige tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden?

Regisseur en acteurs

 • Joey So portrait

  Joey So

  Director

 • Dianna Bosso portrait

  Dianna Bosso

  Director

 • Jürgen Theuns portrait

  Jürgen Theuns

  Actor

 • Lucie de Lange portrait

  Lucie de Lange

  Actor

 • Frans Limburg portrait

  Frans Limburg

  Actor

 • Marloes van den Heuvel portrait

  Marloes van den Heuvel

  Actor

 • Desi van Doeveren portrait

  Desi van Doeveren

  Actor

 • Paul Disbergen portrait

  Paul Disbergen

  Actor

 • Wiebe-Pier Cnossen portrait

  Wiebe-Pier Cnossen

  Actor

 • Karin Bos portrait

  Karin Bos

  Actor

 • Kevin Hassing portrait

  Kevin Hassing

  Actor

 • Dennis Willekens portrait

  Dennis Willekens

  Actor

 • Florus van Rooijen portrait

  Florus van Rooijen

  Actor

 • Hein van Beem portrait

  Hein van Beem

  Actor

 • Huub Dikstaal portrait

  Huub Dikstaal

  Actor

 • Hein van Been portrait

  Hein van Been

  Actor

 • Meghna Kumar portrait

  Meghna Kumar

  Actor

 • Eva Damen portrait

  Eva Damen

  Actor

 • Amir Vahidi portrait

  Amir Vahidi

  Actor

 • Maarten Wansink portrait

  Maarten Wansink

  Actor

Trailers

Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken

Benieuwd naar Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken draait.

Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken in de bioscoop

Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken.

Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken torrent

Op zoek naar een torrent van Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken zonder zorgen.

Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken downloaden

Als Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.