Three Identical Strangers
%
100

Three Identical Strangers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Three Identical Strangers

Moeite met waar je nou Three Identical Strangers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Three Identical Strangers

Bekijk nog 14 bronnen

Weten in welke bioscopen Three Identical Strangers draait?

Samenvatting

Tim Wardle's veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers is het meest verbazingwekkende, ongelooflijke, opmerkelijke waargebeurde verhaal ooit verteld. Drie vreemden worden herenigd door een bizar toeval. Bobby, Eddy en David worden geboren als identieke drielingen, maar gescheiden bij de geboorte en door drie verschillende families geadopteerd. Hun adembenemende, feelgood-verhaal wordt onmiddellijk een wereldwijde sensatie die roem en faam met zich meebrengt. Ze gaan van talkshow naar talkshow, ze worden overal voor uitgenodigd en de broers starten hun gezamenlijk restaurant in New York. Achter deze sprookjesreünie zit echter ook een duistere kant die gaandeweg een onvoorstelbaar geheim blootlegt - een geheim dat meer mensen treft. Three Identical Strangersis de winnaar van de Special Jury Award van het Sundance Film Festival 2018. In de VS werd de documentaire een instant box office succes.Three Identical Strangers is een film die bewijst dat het echte leven vaak vreemder is dan fictie.

Regisseur en acteurs

 • Tim Wardle portrait

  Tim Wardle

  Director

 • David Kellman portrait

  David Kellman

  Himself

 • Robert Shafran portrait

  Robert Shafran

  Himself

 • Eddy Galland portrait

  Eddy Galland

  Himself (archive footage)

 • Lawrence Wright portait

  Lawrence Wright

  Himself

Trailers

Three Identical Strangers

Benieuwd naar Three Identical Strangers? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Three Identical Strangers draait.

Three Identical Strangers in de bioscoop

Three Identical Strangers draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Three Identical Strangers.

Three Identical Strangers streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Three Identical Strangers te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Three Identical Strangers een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Three Identical Strangers zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Three Identical Strangers torrent

Op zoek naar een torrent van Three Identical Strangers? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Three Identical Strangers zonder zorgen.

Three Identical Strangers downloaden

Als Three Identical Strangers binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Three Identical Strangers trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Three Identical Strangers de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.