Tigers Are Not Afraid
%
69

Tigers Are Not Afraid

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tigers Are Not Afraid

Moeite met waar je nou Tigers Are Not Afraid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tigers Are Not Afraid

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen Tigers Are Not Afraid draait?

Samenvatting

Een hartverscheurend mooi en tragisch donker sprookje, waarin Estrella drie wensen krijgt om haar te helpen overleven te midden van het drugsgeweld in Mexico. Met de hulp van een bende straatschoffies en haar eigen gecreëerde fantasiewereld gaat zij de confrontatie aan met de drugsbende die zoveel kinderen wees maakt. Dagenlang wacht de 10-jarige Estrella thuis op haar moeder, die maar niet terugkomt. Honger en eenzaamheid drijven haar in de richting van een bende straatjongetjes, onder leiding van de kleine maar felle El Shine. Als de jongste van de groep wordt gekidnapt door een drugsbende, krijgt Estrella de opdracht om hem te bevrijden. Doodsbang gaat Estrella op pad, maar ze blijkt er niet alleen voor te staan. Magische wezens, geboren uit haar eigen fantasie, staan haar bij op cruciale momenten. Gedragen door het fenomenale acteren van zowel Paola Lara (Estrella) als Juan Ramón López (El Shine) en een bijzonder geslaagde vermenging van fantasy en harde realiteit, is het geen wonder dat Tigers Are Not Afraid door velen wordt vergeleken met Pan’s Labyrinth van Oscarwinnaar Guillermo del Toro. Schrijfster en regisseur Issa López wordt al gezien als een waardig opvolger en ook Del Toro zelf kan zich hierin vinden, gezien het feit dat hij Tigers Are Not Afraid roemde als een van de beste films van het jaar en als producent optreedt van López’ volgende film. “Tigers Are Not Afraid is a work of immense beauty, pain, fear and joy.” – Screen Anarchy

Regisseur en acteurs

 • Issa López portait

  Issa López

  Director

 • Paola Lara portrait

  Paola Lara

  Estrella

 • Juan Ramón López portrait

  Juan Ramón López

  El Shine

 • Ianis Guerrero portait

  Ianis Guerrero

  Caco

 • Rodrigo Cortés portait

  Rodrigo Cortés

  Pop

 • Tenoch Huerta portait

  Tenoch Huerta

  El Chino

 • Hanssel Casillas portrait

  Hanssel Casillas

  Tucsi

Trailers

Tigers Are Not Afraid

Benieuwd naar Tigers Are Not Afraid? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Tigers Are Not Afraid draait.

Tigers Are Not Afraid in de bioscoop

Tigers Are Not Afraid draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Tigers Are Not Afraid.

Tigers Are Not Afraid streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Tigers Are Not Afraid te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Tigers Are Not Afraid een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Tigers Are Not Afraid zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Tigers Are Not Afraid torrent

Op zoek naar een torrent van Tigers Are Not Afraid? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Tigers Are Not Afraid zonder zorgen.

Tigers Are Not Afraid downloaden

Als Tigers Are Not Afraid binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Tigers Are Not Afraid trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Tigers Are Not Afraid de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.