Time Freak
%
79

Time Freak

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Time Freak

Moeite met waar je nou Time Freak moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Time Freak

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

De talentvolle natuurkundestudent Stillman heeft het helemaal voor elkaar, tot de dag dat hij plotseling wordt gedumpt door zijn vriendin Debby. Maar de ontroostbare Stillman geeft het niet op en hij gaat aan de slag met een project waar elk genie met een gebroken hart jaloers op zou zijn - hij bouwt een tijdmachine om een tweede kans op de liefde te krijgen.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Bowler portrait

  Andrew Bowler

  Director

 • Asa Butterfield portait

  Asa Butterfield

  Stillman

 • Sophie Turner portait

  Sophie Turner

  Debbie

 • Skyler Gisondo portait

  Skyler Gisondo

  Evan

 • William Peltz portait

  William Peltz

  Ryan

 • Aubrey Reynolds portait

  Aubrey Reynolds

  Blue Ribbons

 • Mary Elizabeth Boylan portrait

  Mary Elizabeth Boylan

  Sophia

 • Caden J. Gregoire portrait

  Caden J. Gregoire

  Kyle

 • Jillian Joy portrait

  Jillian Joy

  Actor

Trailers

Time Freak

Veel gehoord over Time Freak en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Time Freak heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Time Freak streamen

Wil je Time Freak, de movie met Asa Butterfield, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Time Freak zelfs gratis kijken.

Time Freak downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Time Freak ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Time Freak er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Time Freak torrent

Op zoek naar een torrent van Time Freak? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Time Freak te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Time Freak trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Time Freak. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.