Time Freak
%
79

Time Freak

Bekijk de trailer

Kijk Time Freak

Moeite met waar je nou Time Freak moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De talentvolle natuurkundestudent Stillman heeft het helemaal voor elkaar, tot de dag dat hij plotseling wordt gedumpt door zijn vriendin Debby. Maar de ontroostbare Stillman geeft het niet op en hij gaat aan de slag met een project waar elk genie met een gebroken hart jaloers op zou zijn - hij bouwt een tijdmachine om een tweede kans op de liefde te krijgen.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Bowler portrait

  Andrew Bowler

  Director

 • Asa Butterfield portait

  Asa Butterfield

  Stillman

 • Sophie Turner portait

  Sophie Turner

  Debbie

 • Skyler Gisondo portait

  Skyler Gisondo

  Evan

 • William Peltz portait

  William Peltz

  Ryan

 • Aubrey Reynolds portait

  Aubrey Reynolds

  Blue Ribbons

 • Mary Elizabeth Boylan portrait

  Mary Elizabeth Boylan

  Sophia

 • Caden J. Gregoire portrait

  Caden J. Gregoire

  Kyle

 • Jillian Joy portrait

  Jillian Joy

  Actor

Trailers

Time Freak

Zin om Time Freak lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Time Freak te bekijken voor je op een rijtje.

Time Freak downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Time Freak downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Time Freak. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Time Freak er ook in SD heel goed uit.

Time Freak streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Time Freak net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Time Freak hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Time Freak helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Time Freak torrent

Denk je dat je om Time Freak te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Time Freak trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Time Freak de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.