Times Like Deese
%
70

Times Like Deese

Nu kijken

Kijk Times Like Deese

Moeite met waar je nou Times Like Deese moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Times Like Deese

Samenvatting

Times Like Deese - de Blues, het zwarte commentaar op de Amerikaanse geschiedenis is een reis aan de hand van de blues door het Amerika van nu. Vanuit de actualiteit, de economische crisis en de eerste zwarte president van de V.S. gaan we terug naar de oorsprong van de blues, de katoenvelden in de Mississippi-delta, de armoede, de discriminatie en de strijd om de gelijke burgerrechten. In de film zijn te zien: Charly Sayles, Memphis Gold, Blind Mississippi Morris, Super Chickan, Razorblade, L.C. Ulmer en Jimmy Duck.

Regisseur en acteurs

  • Maarten Schmidt portrait

    Maarten Schmidt

    Director

  • Thomas Doebele portrait

    Thomas Doebele

    Director

Times Like Deese

Benieuwd naar Times Like Deese? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Times Like Deese kunt bekijken.

Times Like Deese streamen

Wil je Times Like Deese streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Times Like Deese gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Times Like Deese downloaden

movies als Times Like Deese kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Times Like Deese. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Times Like Deese. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Times Like Deese torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Times Like Deese te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Times Like Deese trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Times Like Deese je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!