Times Like Deese
%
70

Times Like Deese

Nu kijken

Kijk Times Like Deese

Moeite met waar je nou Times Like Deese moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Times Like Deese

Samenvatting

Times Like Deese - de Blues, het zwarte commentaar op de Amerikaanse geschiedenis is een reis aan de hand van de blues door het Amerika van nu. Vanuit de actualiteit, de economische crisis en de eerste zwarte president van de V.S. gaan we terug naar de oorsprong van de blues, de katoenvelden in de Mississippi-delta, de armoede, de discriminatie en de strijd om de gelijke burgerrechten. In de film zijn te zien: Charly Sayles, Memphis Gold, Blind Mississippi Morris, Super Chickan, Razorblade, L.C. Ulmer en Jimmy Duck.

Regisseur en acteurs

  • Maarten Schmidt portrait

    Maarten Schmidt

    Director

  • Thomas Doebele portrait

    Thomas Doebele

    Director

Times Like Deese

Zin om Times Like Deese lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Times Like Deese te bekijken voor je op een rijtje.

Times Like Deese downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Times Like Deese downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Times Like Deese. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Times Like Deese er ook in SD heel goed uit.

Times Like Deese streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Times Like Deese net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Times Like Deese hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Times Like Deese helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Times Like Deese torrent

Denk je dat je om Times Like Deese te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Times Like Deese trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Times Like Deese de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.