Tolkien

Tolkien

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tolkien

Moeite met waar je nou Tolkien moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tolkien

Bekijk nog 72 bronnen

Weten in welke bioscopen Tolkien draait?

Samenvatting

Tolkien vertelt over de vormende jaren van de befaamde schrijver waarin hij vriendschap, moed en inspiratie vindt bij een groep mede- schrijvers en kunstenaars op school. Samen doorstaan zij liefde en verliezen en wordt de broederschap sterker met de jaren, net als Tolkien's onstuimige verkering met zijn geliefde Edith Bratt. Maar wanneer de Eerste Wereldoorlog uitbreekt, dreigt de broederschap uit elkaar te vallen. Al deze ervaringen hebben Tolkien geïnspireerd om zijn befaamde verhalen over Midden Aarde te schrijven.

Regisseur en acteurs

 • Dome Karukoski portait

  Dome Karukoski

  Director

 • Nicholas Hoult portait

  Nicholas Hoult

  J.R.R. Tolkien

 • Lily Collins portait

  Lily Collins

  Edith Bratt

 • Genevieve O'Reilly portait

  Genevieve O'Reilly

  Actor

 • Colm Meaney portait

  Colm Meaney

  Father Francis Morgan

 • Tom Glynn-Carney portait

  Tom Glynn-Carney

  Christopher Wiseman

 • Craig Roberts portait

  Craig Roberts

  Sam

 • Anthony Boyle portait

  Anthony Boyle

  G.B. Smith

 • Patrick Gibson portait

  Patrick Gibson

  R.Q. Gilson

 • Laura Donnelly portait

  Laura Donnelly

  Actor

 • Derek Jacobi portait

  Derek Jacobi

  Actor

 • Pam Ferris portait

  Pam Ferris

  Mrs. Faulkner

Trailers

Tolkien

Benieuwd naar Tolkien? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Tolkien draait.

Tolkien in de bioscoop

Tolkien draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Tolkien.

Tolkien streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Tolkien te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Tolkien een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Tolkien zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Tolkien torrent

Op zoek naar een torrent van Tolkien? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Tolkien zonder zorgen.

Tolkien downloaden

Als Tolkien binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Tolkien trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Tolkien de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.