Tom of Finland
%
77

Tom of Finland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tom of Finland

Moeite met waar je nou Tom of Finland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tom of Finland

Samenvatting

Achter de iconische tekeningen van Tom of Finland ligt het ongelooflijke verhaal van de Finse kunstenaar Tuko Laaksonen, die na WOII getraumatiseerd terug naar huis keert. Zijn eigen oorlog begint wanneer hij zijn homoseksualiteit moet verbergen. Hij gaat volledig op in zijn kunst en tekent gespierde mannen in uniformen, met blinkende laarzen, uitstekende tepels en titanische penissen. Karukoski slaagt erin de essentie van de man te vangen in dit portret van een van de meest invloedrijke kunstenaars uit de gaycultuur. Met zijn homo-erotische kunst heeft hij een essentiële bijdrage geleverd aan de emancipatie van de homo's in de twintigste eeuw.

Regisseur en acteurs

 • Dome Karukoski portait

  Dome Karukoski

  Director

 • Pekka Strang portait

  Pekka Strang

  Touko Laaksonen

 • Lauri Tilkanen portait

  Lauri Tilkanen

  Veli

 • Jakob Oftebro portait

  Jakob Oftebro

  Jack

 • Werner Daehn portait

  Werner Daehn

  Müller

 • Christian Sandström portrait

  Christian Sandström

  Kari

 • Niklas Hogner portrait

  Niklas Hogner

  Kake

 • Jessica Grabowsky portrait

  Jessica Grabowsky

  Kaija

 • Taisto Oksanen portrait

  Taisto Oksanen

  Alijoki

 • Seumas F. Sargent portrait

  Seumas F. Sargent

  Doug

 • Martin Bahne portrait

  Martin Bahne

  Gabriel

Trailers

Tom of Finland

Op zoek naar Tom of Finland? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Tom of Finland streamen

Het streamen van movies als Tom of Finland heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Tom of Finland waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Tom of Finland dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Tom of Finland downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Tom of Finland te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Tom of Finland torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Tom of Finland trailer

Weet je nog niet zeker of Tom of Finland jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.