Tom of Finland
%
77

Tom of Finland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tom of Finland

Moeite met waar je nou Tom of Finland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tom of Finland

Samenvatting

Achter de iconische tekeningen van Tom of Finland ligt het ongelooflijke verhaal van de Finse kunstenaar Tuko Laaksonen, die na WOII getraumatiseerd terug naar huis keert. Zijn eigen oorlog begint wanneer hij zijn homoseksualiteit moet verbergen. Hij gaat volledig op in zijn kunst en tekent gespierde mannen in uniformen, met blinkende laarzen, uitstekende tepels en titanische penissen. Karukoski slaagt erin de essentie van de man te vangen in dit portret van een van de meest invloedrijke kunstenaars uit de gaycultuur. Met zijn homo-erotische kunst heeft hij een essentiële bijdrage geleverd aan de emancipatie van de homo’s in de twintigste eeuw.

Regisseur en acteurs

 • Dome Karukoski portait

  Dome Karukoski

  Director

 • Pekka Strang portait

  Pekka Strang

  Touko Laaksonen

 • Lauri Tilkanen portait

  Lauri Tilkanen

  Veli

 • Jakob Oftebro portait

  Jakob Oftebro

  Jack

 • Werner Daehn portait

  Werner Daehn

  Müller

 • Christian Sandström portait

  Christian Sandström

  Kari

 • Niklas Hogner portait

  Niklas Hogner

  Kake

 • Jessica Grabowsky portait

  Jessica Grabowsky

  Kaija

 • Taisto Oksanen portait

  Taisto Oksanen

  Alijoki

 • Seumas F. Sargent portait

  Seumas F. Sargent

  Doug

 • Martin Bahne portait

  Martin Bahne

  Gabriel

Trailers

Tom of Finland

Benieuwd naar Tom of Finland? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Tom of Finland draait.

Tom of Finland in de bioscoop

Tom of Finland draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Tom of Finland.

Tom of Finland streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Tom of Finland te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Tom of Finland een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Tom of Finland zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Tom of Finland torrent

Op zoek naar een torrent van Tom of Finland? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Tom of Finland zonder zorgen.

Tom of Finland downloaden

Als Tom of Finland binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Tom of Finland trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Tom of Finland de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.