Tom of Finland
%
77

Tom of Finland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tom of Finland

Moeite met waar je nou Tom of Finland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tom of Finland

Samenvatting

Achter de iconische tekeningen van Tom of Finland ligt het ongelooflijke verhaal van de Finse kunstenaar Tuko Laaksonen, die na WOII getraumatiseerd terug naar huis keert. Zijn eigen oorlog begint wanneer hij zijn homoseksualiteit moet verbergen. Hij gaat volledig op in zijn kunst en tekent gespierde mannen in uniformen, met blinkende laarzen, uitstekende tepels en titanische penissen. Karukoski slaagt erin de essentie van de man te vangen in dit portret van een van de meest invloedrijke kunstenaars uit de gaycultuur. Met zijn homo-erotische kunst heeft hij een essentiële bijdrage geleverd aan de emancipatie van de homo's in de twintigste eeuw.

Regisseur en acteurs

 • Dome Karukoski portait

  Dome Karukoski

  Director

 • Pekka Strang portait

  Pekka Strang

  Touko Laaksonen

 • Lauri Tilkanen portait

  Lauri Tilkanen

  Veli

 • Jakob Oftebro portait

  Jakob Oftebro

  Jack

 • Werner Daehn portait

  Werner Daehn

  Müller

 • Christian Sandström portrait

  Christian Sandström

  Kari

 • Niklas Hogner portrait

  Niklas Hogner

  Kake

 • Jessica Grabowsky portrait

  Jessica Grabowsky

  Kaija

 • Taisto Oksanen portrait

  Taisto Oksanen

  Alijoki

 • Seumas F. Sargent portrait

  Seumas F. Sargent

  Doug

 • Martin Bahne portrait

  Martin Bahne

  Gabriel

Trailers

Tom of Finland

Wil je Tom of Finland kijken? De movie van Dome Karukoski uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Tom of Finland op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Tom of Finland met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Tom of Finland downloaden

Het downloaden van Tom of Finland is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Tom of Finland ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Tom of Finland streamen

Het streamen van Tom of Finland heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Tom of Finland online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Tom of Finland kijkt. Ideaal!

Tom of Finland torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Tom of Finland. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Tom of Finland trailer

Bekijk eerst even de trailer van Tom of Finland voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.