Tom of Finland
%
77

Tom of Finland

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tom of Finland

Moeite met waar je nou Tom of Finland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tom of Finland

Samenvatting

Achter de iconische tekeningen van Tom of Finland ligt het ongelooflijke verhaal van de Finse kunstenaar Tuko Laaksonen, die na WOII getraumatiseerd terug naar huis keert. Zijn eigen oorlog begint wanneer hij zijn homoseksualiteit moet verbergen. Hij gaat volledig op in zijn kunst en tekent gespierde mannen in uniformen, met blinkende laarzen, uitstekende tepels en titanische penissen. Karukoski slaagt erin de essentie van de man te vangen in dit portret van een van de meest invloedrijke kunstenaars uit de gaycultuur. Met zijn homo-erotische kunst heeft hij een essentiële bijdrage geleverd aan de emancipatie van de homo's in de twintigste eeuw.

Regisseur en acteurs

 • Dome Karukoski portait

  Dome Karukoski

  Director

 • Pekka Strang portait

  Pekka Strang

  Touko Laaksonen

 • Lauri Tilkanen portait

  Lauri Tilkanen

  Veli

 • Jakob Oftebro portait

  Jakob Oftebro

  Jack

 • Werner Daehn portait

  Werner Daehn

  Müller

 • Christian Sandström portrait

  Christian Sandström

  Kari

 • Niklas Hogner portrait

  Niklas Hogner

  Kake

 • Jessica Grabowsky portrait

  Jessica Grabowsky

  Kaija

 • Taisto Oksanen portrait

  Taisto Oksanen

  Alijoki

 • Seumas F. Sargent portrait

  Seumas F. Sargent

  Doug

 • Martin Bahne portrait

  Martin Bahne

  Gabriel

Trailers

Tom of Finland

Zin om Tom of Finland lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Tom of Finland te bekijken voor je op een rijtje.

Tom of Finland downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Tom of Finland downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Tom of Finland. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Tom of Finland er ook in SD heel goed uit.

Tom of Finland streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Tom of Finland net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Tom of Finland hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Tom of Finland helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Tom of Finland torrent

Denk je dat je om Tom of Finland te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Tom of Finland trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Tom of Finland de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.