Toni Erdmann
8.5

Toni Erdmann

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Toni Erdmann

Moeite met waar je nou Toni Erdmann moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Toni Erdmann

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Ines is een zakenvrouw van een groot Duits bedrijf, gevestigd in Boekarest. Als haar vader onverwachts voor de deur staat, verbergt ze haar ergernis niet. In Ines' perfect geordende leven heerst niet de minste wanorde, maar als haar vader vraagt of ze gelukkig is, blijft ze het antwoord schuldig en wordt dat het begin van een grote omwenteling. Deze hinderlijke vader waar ze zich voor schaamt, zal er alles aan doen om haar leven opnieuw zin te geven door een personage te verzinnen : de grappige Toni Erdmann.

Regisseur en acteurs

 • Maren Ade portait

  Maren Ade

  Director

 • Peter Simonischek portait

  Peter Simonischek

  Winfried / Toni

 • Sandra Hüller portait

  Sandra Hüller

  Ines

 • Lucy Russell portait

  Lucy Russell

  Steph

 • Vlad Ivanov portait

  Vlad Ivanov

  Illiescu

 • Hadewych Minis portait

  Hadewych Minis

  Tatjana

 • Ingrid Bisu portait

  Ingrid Bisu

  Anka

 • Trystan Pütter portait

  Trystan Pütter

  Tim

 • John Keogh portait

  John Keogh

  Mr. Myers

 • John Keogh portait

  John Keogh

  Bogdan

 • Cosmin Padureanu portait

  Cosmin Padureanu

  Taxi Driver

Trailers

Toni Erdmann

Zin om naar Toni Erdmann te kijken? Ga Toni Erdmann dan niet ingewikkeld illegaal downloaden. Er zijn echt ook andere manieren om Toni Erdmann te kunnen zien.

Toni Erdmann torrent

Ga dus niet stoeien met nare torrents. Laat die torrent van Toni Erdmann toch links liggen! Ga gewoon voor het veilige, snelle en legale alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van Toni Erdmann. Hartstikke gemakkelijk. En dan kun jij zelf kiezen.

Toni Erdmann streamen

Toni Erdmann is ook te streamen, maar gebruik dan wel het aanbod van de echte aanbieders. Zij bieden goede streams zodat je Toni Erdmann lekker legaal kunt kijken, zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij wilt. Gratis kijken naar Toni Erdmann kan niet. Begrijpelijk, want voor niks gaat de zon op.

Toni Erdmann in de bioscoop

Ook Toni Erdmann laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of er nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je wel helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film te zien is. Of zet een film die nog in de bioscoop gaat draaien gewoon op je watchlist. Dan houden wij je op de hoogte.

Toni Erdmann trailer

Wil je alvast in de stemming komen, of checken wat je kunt verwachten, kijk dan eerst naar de trailer van Toni Erdmann.