Toni Erdmann
%
75

Toni Erdmann

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Toni Erdmann

Moeite met waar je nou Toni Erdmann moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Toni Erdmann

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Ines is een zakenvrouw van een groot Duits bedrijf, gevestigd in Boekarest. Als haar vader onverwachts voor de deur staat, verbergt ze haar ergernis niet. In Ines' perfect geordende leven heerst niet de minste wanorde, maar als haar vader vraagt of ze gelukkig is, blijft ze het antwoord schuldig en wordt dat het begin van een grote omwenteling. Deze hinderlijke vader waar ze zich voor schaamt, zal er alles aan doen om haar leven opnieuw zin te geven door een personage te verzinnen: de grappige Toni Erdmann.

Regisseur en acteurs

 • Maren Ade portait

  Maren Ade

  Director

 • Peter Simonischek portait

  Peter Simonischek

  Winfried / Toni

 • Sandra Hüller portait

  Sandra Hüller

  Ines

 • Lucy Russell portait

  Lucy Russell

  Steph

 • Vlad Ivanov portait

  Vlad Ivanov

  Illiescu

 • Hadewych Minis portait

  Hadewych Minis

  Tatjana

 • Ingrid Bisu portait

  Ingrid Bisu

  Anka

 • Trystan Pütter portait

  Trystan Pütter

  Tim

 • John Keogh portait

  John Keogh

  Mr. Myers

 • John Keogh portait

  John Keogh

  Bogdan

 • Cosmin Padureanu portrait

  Cosmin Padureanu

  Taxi Driver

Trailers

Toni Erdmann

Zin om Toni Erdmann lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Toni Erdmann te bekijken voor je op een rijtje.

Toni Erdmann downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Toni Erdmann downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Toni Erdmann. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Toni Erdmann er ook in SD heel goed uit.

Toni Erdmann streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Toni Erdmann net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Toni Erdmann hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Toni Erdmann helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Toni Erdmann torrent

Denk je dat je om Toni Erdmann te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Toni Erdmann trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Toni Erdmann de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.