Toni Erdmann
%
75

Toni Erdmann

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Toni Erdmann

Moeite met waar je nou Toni Erdmann moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Toni Erdmann

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

De gepensioneerde leraar Winfried ziet zijn dochter Ines maar zelden. Na de dood van zijn hond besluit hij haar in Boekarest op te zoeken, waar ze werkt als consultant voor de olie-industrie. Ines is absoluut niet te spreken over het verrassingsbezoek, maar neemt haar vader toch naar een bijeenkomst mee.

Regisseur en acteurs

 • Maren Ade portait

  Maren Ade

  Director

 • Peter Simonischek portait

  Peter Simonischek

  Winfried / Toni

 • Sandra Hüller portait

  Sandra Hüller

  Ines

 • Lucy Russell portait

  Lucy Russell

  Steph

 • Vlad Ivanov portait

  Vlad Ivanov

  Illiescu

 • Hadewych Minis portait

  Hadewych Minis

  Tatjana

 • Ingrid Bisu portait

  Ingrid Bisu

  Anka

 • Trystan Pütter portait

  Trystan Pütter

  Tim

 • John Keogh portait

  John Keogh

  Mr. Myers

 • John Keogh portait

  John Keogh

  Bogdan

 • Cosmin Padureanu portrait

  Cosmin Padureanu

  Taxi Driver

Trailers

Toni Erdmann

Veel gehoord over Toni Erdmann en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Toni Erdmann heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Toni Erdmann streamen

Wil je Toni Erdmann, de movie met Peter Simonischek, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Toni Erdmann zelfs gratis kijken.

Toni Erdmann downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Toni Erdmann ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Toni Erdmann er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Toni Erdmann torrent

Op zoek naar een torrent van Toni Erdmann? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Toni Erdmann te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Toni Erdmann trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Toni Erdmann. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.