Tonio
%
72

Tonio

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tonio

Moeite met waar je nou Tonio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tonio

Bekijk nog 7 bronnen

Samenvatting

Op 1e Pinksterdag 2010 fietst de 21-jarige Tonio richting huis na een avond uit met zijn vrienden. Hij wordt onderweg geschept door een auto en komt hierbij om het leven. Zijn ouders Adri en Mirjam worden geconfronteerd met het grootste verlies dat hun leven voorgoed zal veranderen. Terwijl Mirjam hard vecht om niet in een neerwaartse spiraal van verdriet terecht te komen, worden Adri zijn gedachten voortgedreven door twee dwingende vragen: wat gebeurde er met Tonio in de laatste uren en dagen voorafgaand aan de ramp, en hoe kon dit ongeluk plaatsvinden?

Regisseur en acteurs

 • Paula van der Oest portrait

  Paula van der Oest

  Director

 • Pierre Bokma portait

  Pierre Bokma

  A. F. Th. van der Heijden

 • Chris Peters portrait

  Chris Peters

  Tonio

 • Rifka Lodeizen portait

  Rifka Lodeizen

  Mirjam Rotenstreich

Trailers

Tonio

Benieuwd naar Tonio? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Tonio kunt bekijken.

Tonio streamen

Wil je Tonio streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Tonio gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Tonio downloaden

movies als Tonio kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Tonio. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Tonio. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Tonio torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Tonio te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Tonio trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Tonio je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!