Tonio
%
72

Tonio

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tonio

Moeite met waar je nou Tonio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tonio

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Op Eerste Pinksterdag 2010 fietst de 21-jarige Tonio vroeg in de ochtend richting huis na een avond uit met zijn vrienden. Hij wordt onderweg geschept door een auto en komt hierbij om het leven. Zijn ouders Adri en Mirjam worden geconfronteerd met het grootste verlies dat hun leven voorgoed zal veranderen. Terwijl Mirjam hard vecht om niet in een neerwaartse spiraal van verdriet terecht te komen, doet Adri het enige waar hij op dat moment toe in staat is: in zijn herinnering graven, aantekeningen maken, schrijven. Daarbij voortgedreven door twee dwingende vragen: wat gebeurde er met Tonio in de laatste uren en dagen voorafgaand aan de ramp, en hoe kon dit ongeluk plaatsvinden? Een zoektocht naar het wat en het hoe, die leidt langs verschillende ooggetuigen, vrienden, politieagenten en artsen. Hij reconstrueert het leven van zijn zoon tijdens een radeloze queeste naar zin en betekenis.

Regisseur en acteurs

 • Paula van der Oest portrait

  Paula van der Oest

  Director

 • Pierre Bokma portait

  Pierre Bokma

  A. F. Th. van der Heijden

 • Chris Peters portrait

  Chris Peters

  Tonio

 • Rifka Lodeizen portait

  Rifka Lodeizen

  Mirjam Rotenstreich

Trailers

Tonio

Veel gehoord over Tonio en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Tonio heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Tonio streamen

Wil je Tonio, de movie met Pierre Bokma, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Tonio zelfs gratis kijken.

Tonio downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Tonio ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Tonio er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Tonio torrent

Op zoek naar een torrent van Tonio? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Tonio te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Tonio trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Tonio. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.