Tarde Para Morir Joven
%
80

Tarde Para Morir Joven

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tarde Para Morir Joven

Moeite met waar je nou Tarde Para Morir Joven moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tarde Para Morir Joven

Samenvatting

De Chileense filmmaker Dominga Sotomayor gooit hoge ogen met Tarde para morir joven, een adembenemend mooi gefilmde coming of age-vertelling over de zestienjarige Sofia die, na de val van Pinochet, opgroeit in een commune aan de voet van de Andes.

Regisseur en acteurs

 • Dominga Sotomayor portait

  Dominga Sotomayor

  Director

 • Demian Hernández portait

  Demian Hernández

  Sofia

 • Antar Machado portrait

  Antar Machado

  Lucas

 • Magdalena Tótoro portrait

  Magdalena Tótoro

  Clara

 • Matías Oviedo portait

  Matías Oviedo

  Ignacio

 • Andrés Aliaga portrait

  Andrés Aliaga

  Roberto

 • Antonia Zegers portait

  Antonia Zegers

  Elena

 • Alejandro Goic portait

  Alejandro Goic

  Carlos

 • Eyal Meyer portrait

  Eyal Meyer

  Jaime

 • Mercedes Mújica portrait

  Mercedes Mújica

  Carmen

 • Gabriel Cañas portrait

  Gabriel Cañas

  Cristobal

 • Michael Silva portait

  Michael Silva

  Raúl

Trailers

Tarde Para Morir Joven

Benieuwd naar Tarde Para Morir Joven? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Tarde Para Morir Joven draait.

Tarde Para Morir Joven in de bioscoop

Tarde Para Morir Joven draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Tarde Para Morir Joven.

Tarde Para Morir Joven streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Tarde Para Morir Joven te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Tarde Para Morir Joven een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Tarde Para Morir Joven zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Tarde Para Morir Joven torrent

Op zoek naar een torrent van Tarde Para Morir Joven? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Tarde Para Morir Joven zonder zorgen.

Tarde Para Morir Joven downloaden

Als Tarde Para Morir Joven binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Tarde Para Morir Joven trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Tarde Para Morir Joven de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.