Trainspotting
%
82

Trainspotting

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Trainspotting

Moeite met waar je nou Trainspotting moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Trainspotting

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Edinburgh in de jaren '90. Renton en zijn vrienden leven min of meer bewust aan de zelfkant van de maatschappij. Het zijn junks die met allerlei gesjoemel aan geld proberen te geraken voor hun dagelijkse shot. Drugs, drank, uitgaan en rondhangen: zo proberen ze het grauwe bestaan in de Schotse hoofdstad kleur te geven. Na een aantal grimmige gebeurtenissen besluit Renton een ander leven te beginnen in Londen. En dat lukt vrij aardig: hij geraakt van de drugs en aan een baan, heeft een redelijk serieuze vriendin en begint al te denken aan hifi, elektro en hypotheken. Maar al loopt de junkie nog zo snel, de heroïne achterhaalt hem wel: ook voor Rentons vriend Begbie is de grond te heet geworden in Edinburgh. Hij zoekt onderdak bij Renton en niet lang daarna verschijnen ook hun andere maten ten tonele. En samen met hen hun oude gewoonten...

Regisseur en acteurs

 • Danny Boyle portrait

  Danny Boyle

  director

 • Shirley Henderson portrait

  Shirley Henderson

  actor

 • Pauline Lynch portrait

  Pauline Lynch

  actor

 • Susan Vidler portrait

  Susan Vidler

  actor

 • Eileen Nicholas portrait

  Eileen Nicholas

  actor

 • James Cosmo portrait

  James Cosmo

  actor

 • Peter Mullan portrait

  Peter Mullan

  actor

 • Kelly Macdonald portrait

  Kelly Macdonald

  actor

 • Robert Carlyle portrait

  Robert Carlyle

  actor

 • Kevin McKidd portrait

  Kevin McKidd

  actor

 • Jonny Lee Miller portrait

  Jonny Lee Miller

  actor

 • Ewen Bremner portrait

  Ewen Bremner

  actor

 • Ewan McGregor portrait

  Ewan McGregor

  actor

Trailers

Trainspotting

Zin om Trainspotting lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Trainspotting te bekijken voor je op een rijtje.

Trainspotting downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Trainspotting downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Trainspotting. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Trainspotting er ook in SD heel goed uit.

Trainspotting streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Trainspotting net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Trainspotting hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Trainspotting helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Trainspotting torrent

Denk je dat je om Trainspotting te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Trainspotting trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Trainspotting de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.