Transformers: The Last Knight
%
100

Transformers: The Last Knight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Transformers: The Last Knight

Moeite met waar je nou Transformers: The Last Knight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Transformers: The Last Knight

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

In de spectaculaire nieuwe actie-film Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons. Verder o.a. Josh Duhamel, Gemma Chan, Isabella Moner, John Turturro, Stanley Tucci en John Goodman als de stem van Hound. Geregisseerd door Michael Bay.

Regisseur en acteurs

 • Michael Bay portait

  Michael Bay

  Director

 • Mark Wahlberg portait

  Mark Wahlberg

  Cade

 • Nicola Peltz portait

  Nicola Peltz

  Tessa

 • Peter Cullen portait

  Peter Cullen

  Optimus Prime (voice)

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Galvatron / Megatron (voice)

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Hound (voice)

 • Ken Watanabe portait

  Ken Watanabe

  Drift (voice)

 • John DiMaggio portait

  John DiMaggio

  Crosshairs (voice)

 • Jess Harnell portait

  Jess Harnell

  Barricade (Voice)

 • Tyrese Gibson portait

  Tyrese Gibson

  Robert Epps

 • Josh Duhamel portait

  Josh Duhamel

  Colonel Lennox

 • Stanley Tucci portait

  Stanley Tucci

  Joshua Joyce

 • Santiago Cabrera portait

  Santiago Cabrera

  Santos

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Agents Simmons

 • Isabela Moner portait

  Isabela Moner

  Izabella

 • Liam Garrigan portait

  Liam Garrigan

  King Arthur

Trailers

Transformers: The Last Knight

Benieuwd naar Transformers: The Last Knight? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Transformers: The Last Knight kunt bekijken.

Transformers: The Last Knight streamen

Wil je Transformers: The Last Knight streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Transformers: The Last Knight gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Transformers: The Last Knight downloaden

movies als Transformers: The Last Knight kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Transformers: The Last Knight. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Transformers: The Last Knight. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Transformers: The Last Knight torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Transformers: The Last Knight te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Transformers: The Last Knight trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Transformers: The Last Knight je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!