Transformers: The Last Knight
%
100

Transformers: The Last Knight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Transformers: The Last Knight

Moeite met waar je nou Transformers: The Last Knight moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Transformers: The Last Knight

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

In de spectaculaire nieuwe actie-film Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot de redding van onze toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op onze planeet. Optimus Prime is verdwenen. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons. Verder o.a. Josh Duhamel, Gemma Chan, Isabella Moner, John Turturro, Stanley Tucci en John Goodman als de stem van Hound. Geregisseerd door Michael Bay.

Regisseur en acteurs

 • Michael Bay portait

  Michael Bay

  Director

 • Mark Wahlberg portait

  Mark Wahlberg

  Cade

 • Nicola Peltz portait

  Nicola Peltz

  Tessa

 • Peter Cullen portait

  Peter Cullen

  Optimus Prime (voice)

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Galvatron / Megatron (voice)

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Hound (voice)

 • Ken Watanabe portait

  Ken Watanabe

  Drift (voice)

 • John DiMaggio portait

  John DiMaggio

  Crosshairs (voice)

 • Jess Harnell portait

  Jess Harnell

  Barricade (Voice)

 • Tyrese Gibson portait

  Tyrese Gibson

  Robert Epps

 • Josh Duhamel portait

  Josh Duhamel

  Colonel Lennox

 • Stanley Tucci portait

  Stanley Tucci

  Joshua Joyce

 • Santiago Cabrera portait

  Santiago Cabrera

  Santos

 • John Turturro portait

  John Turturro

  Agents Simmons

 • Isabela Moner portait

  Isabela Moner

  Izabella

 • Liam Garrigan portait

  Liam Garrigan

  King Arthur

Trailers

Transformers: The Last Knight

Wil je Transformers: The Last Knight kijken? De movie van Michael Bay uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Transformers: The Last Knight op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Transformers: The Last Knight met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Transformers: The Last Knight downloaden

Het downloaden van Transformers: The Last Knight is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Transformers: The Last Knight ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Transformers: The Last Knight streamen

Het streamen van Transformers: The Last Knight heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Transformers: The Last Knight online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Transformers: The Last Knight kijkt. Ideaal!

Transformers: The Last Knight torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Transformers: The Last Knight. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Transformers: The Last Knight trailer

Bekijk eerst even de trailer van Transformers: The Last Knight voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.