Temblores

Temblores

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Temblores

Moeite met waar je nou Temblores moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Temblores

Bekijk nog 15 bronnen

Weten in welke bioscopen Temblores draait?

Samenvatting

Een nieuwe film van regisseur en scenarioschrijver Jayro Bustamante (Ixcanul), waarin een familieman heen en weer wordt gesleurd tussen de liefde voor familie, de grenzen van religie en de vrijheid om te kiezen van wie je houdt. Wanneer veertiger Pablo (Juan Pablo Olyslager) terugkeert naar zijn huis buiten Guatemala Stad, wacht een verslagen familie hem gespannen op. Iedereen is in shock: Pablo is verliefd geworden op een andere man en dat gaat tegen alle religieuze waarden van de familie in. Ze geven hem een ultimatum: of hij laat zich ‘genezen’ door de kerk, of hij zal voorgoed verbannen worden. Pablo komt voor een duivels dilemma te staan; kiest hij voor de man waarvan hij houdt, of voor zijn familie? Temblores ging in première op het Filmfestival van Berlijn en is geselecteerd als de openingsfilm van World Cinema Amsterdam. Voor zijn debuutfilm Ixcanul werd Bustamante bekroond met de prestigieuze Zilveren Beer Alfred Bauer Prijs op het Filmfestival van Berlijn.

Regisseur en acteurs

 • Jayro Bustamante portait

  Jayro Bustamante

  Director

 • Juan Pablo Olyslager portrait

  Juan Pablo Olyslager

  Pablo

 • María Telón portrait

  María Telón

  Rosa

 • Diane Bathen portrait

  Diane Bathen

  Isa

 • Mauricio Armas portrait

  Mauricio Armas

  Francisco

Trailers

Temblores

Benieuwd naar Temblores? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Temblores draait.

Temblores in de bioscoop

Temblores draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Temblores.

Temblores streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Temblores te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Temblores een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Temblores zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Temblores torrent

Op zoek naar een torrent van Temblores? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Temblores zonder zorgen.

Temblores downloaden

Als Temblores binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Temblores trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Temblores de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.